2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 179176 بازدید | 1233 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیخورممن تنبلی تخمدان دارم دکتر بهم گفته حتما پیاده روی کن،نمیزاره پیاده روی برم،همش میگه چاقی

اون تو رو زد تو هم برمیگشتی یدونه میزدی تو صورتش بدونه که تو هم زدن بلدی شاخ نشه

بی تربیت.من توهین نکردم.کتک زدنم نگفتم خوبه.نر ام جد ابادته.بعدش وقتی طرف تاپیک هرمدل خواسته نوشته ا ...

@niniyar_2    

@niniyar_3    

عزیزم چه دلیلی داره یه کاربر آقا اینجا از کتک زدن دفاع کنه و بعد به خانم‌های سایت توهین کنه؟ 

رسیدگی کنین لطفا🧡✨

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

@niniyar_2 @niniyar_3 عزیزم چه دلیلی داره یه کاربر آقا اینجا از کتک زدن دفاع کنه و بعد به خانم‌های ...

آخه جالبه اصلا هم گردن نمیگیره که دفاع کرده.!!!! میگه درست بخون انگار سواد نداریم ما نمی‌دونیم چی نوشته

آخه جالبه اصلا هم گردن نمیگیره که دفاع کرده.!!!! میگه درست بخون انگار سواد نداریم ما نمی‌دونیم چی نو ...

از مردها خصوصا اونایی که تو سایتن بیشتر از این توقعی نمیره خوشگلم 😂

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست. عشق یعنی یه پلاک که زده بیرون از دل خاک. ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.                                   همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

احمقی.من دفاع نکردم.توتاپیک درست بخون بعد ادا فمنیست دربیار

اینقدر بدبخت و احمق و بدون کار و زندگی هستی که صبح روز یکشنبه تو سایت بارداری ولو شدی

معلومه یه ۴۰ ساله بدبخت بوگندویی که هنوز تو زیرزمین خونه مامانت زندگی میکنی و از بابات پول تو جیبی میگیری هیچ دختری تا حالا محل سگم بهت ننداخته برا همین عقده ای شدی

اشکال نداره بسوز راحت باش آتیش بگیر عقده ای🔥🔥🔥🤣

چاق هستی عزیزم خب بلخره چه چاق چه لاغر به غذا نیاز داره نمیشه بگی کسی که چاقه نباید هیچی بخوره

عزیزم به جای غصه خوردن یه تصمیم سفت و سخت بگیر برای لاغری و خودتو لاغر کن با رژیم و ورزش خوب

اگر نمیتونی خیلی لاغر بشی یه سبک غذایی خوب و سالم انتخاب کن ورزش هم بکن و سعی کن یه چاق خوشتیپ و با اعتماد به نفسی باشی