2777
2789
عنوان

شما باشید ناراحت میشید یا نه

126 بازدید | 18 پست

من داداشم یه ساعت پیش حالش بد شد تماس گرفت با شوهرم بره براش مسکن بزنه چون ماشین نداره و اسنپ و آژانس هم گیر نمیومد. شوهرمم به زور از خواب بیدار شد و رفت اولش که زنگ زد خودمم خ ترسیدم به هرحال شوهرم رفت مسکن زد ولی سریع برگشت اصلا صبر نکرد ببینه تاثیر میذاره یانه داداش منم کلا آدمیه که خ مراعات بقیه رومیکنه ولی درد رو اصلا نمیتونه تحمل کنه و همینجوری ناله میکنه و داد میزنه شوهرم اومد و اون دردش آروم نشد باز زنگ زد گفتم برو بیمارستان گفت آژانس ببین پیدا میکنی که هرجا زنگ زدم یا ج ندادن یا گفتن راننده هامون ج نمیدن شوهرمم انگار نه انگار. دیگه بش گفتم سوییچ رو بده خودم برم ببرمش و پاشدم لباس پوشیدم گفت نه تو نمیتونی و خودش در اخر مجبور شد اومد ولی خ دلم گرفت گفتم خونوادم تو شهر غریبن شوهرم میتونست بیشتر کمک کنه میدونم الان مامان و بابامم تو دلشون ناراحت شدن ازش به نظرشما حق داشتیم یا حق با شوهرمه. 

تاپیک حس ششم میبینم خنده ام میگیره ولی واسه سرگرمی سوال میپرسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شوهرت نسبت به خانوادت مسئول نیست

من خودم برادرشوهر مجردم سرماخورد هم سوپ درست کردم هم کباب کردیم و میوه خریدیم بردیم براش سوپم بردم سرکار براش گفتم گناه داره. ولی واقعا ناراحت شدم از شوهرم میدونم بهشم بگم جبهه میگیره

خسته بود خوابش میومد. یکی رو میشناسم از خواب بیدارش میکردی آدم هم میکشت.چیزی هم بهت نگفت و کارو انجا ...

نه چون دید منم خ نگران شدم از تماسشون چیزی نگفت. ولی زیرلب یکم به داداشم غرزد. بعد که خاست بیاد من میخاستم نیام ولی گفت بیا انگار بامن لج کرد الان همینجوری تو ماشین دم بیمارستان نشستم

نه ..چون همسرت خیلیم لطف کرده وظیفه ای در قبال برادرت نداره ..تازه از خوابشم زده ..من همسرم تو خواب بیدارش کنم قاتل میشه انقدر رو خواب حساسه ..

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
منم همینم از خواب بیدارم کنن دلم میخواد قاتل بشم

خوب میدونی منم ادمیم رو خواب حساسم ولی بستگی به موضوعش داره برای همچین موضوعی بیدارشم ناراحت نمیشم اصلا حالا طرف هرکی میخاد باشه

منم همینم از خواب بیدارم کنن دلم میخواد قاتل بشم

وای من دو روز پیش همسرم موقع خواب باهاش بحث مردم بخدا کتکم زد انقدر حساسه ..فقط وقت خواب اینجوریه ..کلا آدم آرومیه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
نه ..چون همسرت خیلیم لطف کرده وظیفه ای در قبال برادرت نداره ..تازه از خوابشم زده ..من همسرم تو خواب ...

وظیفه میدونم نداره ولی اگه آدما توی شرایط بد بهم لطف نکنن که دیگه دنیا جهنمه دیگه آشنا باشی که هیچی

خوب میدونی منم ادمیم رو خواب حساسم ولی بستگی به موضوعش داره برای همچین موضوعی بیدارشم ناراحت نمیشم ا ...

خب همسرتم یه بار بیدار شده رفته برگشته و دوباره بیدار شده بنده خدا و قراره فردا بره سر کار 

البته همسر خود من بود غر نمی‌زد ولی برادرم اگه بود شک ندارم غر میزد حتی اگه درباره خانواده خودش هم بود 

آدمها فرق دارن با هم عزیزم

وظیفه میدونم نداره ولی اگه آدما توی شرایط بد بهم لطف نکنن که دیگه دنیا جهنمه دیگه آشنا باشی که هیچی

میدونم ک خقداری ..ولی عزیز این دنیا همینه متاسفانه