2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183585 بازدید | 1283 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روانی باز در اورده توام روانی بازی در میوردی چکشو برمیداشتی میوفتادی دنبالش اون دستشم خورد میکردی مردک روانی رو .لعنت خدا به مردی که به زنش سرکوفت بزنه و تخریبش کنه وای که ولی دلت میشکنه و نمیتونی کاری کن باید فقط حرص بخوری و بسوزی و بساااااازی

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

اپل به فکر سلامتیت باش...آدمی که سلامت روان نداره نمیتونه کمکت بکنه!

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

نه مطمئنم کسی پرش نکرده چون خودم پیشش بودم

وقتی هزاربار گفته چاقی یعنی دوس داره تناسب اندام داشته باشی.اگه اضافه وزن داری چرا این موقع تخم مرغ میخوری آخه 

اول از همه خودت به خودت احترام‌ بذار و با اراده باش

وقتی هزاربار گفته چاقی یعنی دوس داره تناسب اندام داشته باشی.اگه اضافه وزن داری چرا این موقع تخم مرغ ...

اصلا به فکر سلامتی این خانوم هستی؟

درسته اما شوهرش می‌توانسته به لحن بهتری براش توضیح بده...نه اینکه بهش حرف بد و زشت نسبت بده

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

اصلا به فکر سلامتی این خانوم هستی؟درسته اما شوهرش می‌توانسته به لحن بهتری براش توضیح بده...نه اینکه ...

من که کار شوهرشو تایید نکردم.اصلا حرفی هم راجب اون مردک ندارم که بزنم حال و روزش مشخصه. سر صحبتم با خود خانم هست... کسی که اضافه وزن و تنبلی تخمدان داره ساعت یک نیمرو نباید بخوره. خودش به فکر سلامتیش نیست اونوقت من به فکرش باشم !!! 

خدا لعنتش کنه وحشی

ب اون چه تو غذا میخوری یا ن 

تو خودت خانوم خونه ای 

میگفتی کاش همه انگشتات بشکنن کوفت هم نمیدم بخوری بمیری از گشنگی

برو غذا بخور بابا ولش کن 

بگو آینده من وقتی سیاه شد که زنت شدم 

برو بخور چشمش در بیاد اگه باز کتک زد شکایت کن 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
اپل به فکر سلامتیت باش...آدمی که سلامت روان نداره نمیتونه کمکت بکنه!

اسمتو  فقط🤣

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اسمم؟!مشکلی داره؟!

حس ششم  عالیه  و جذاب

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم