2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 171389 بازدید | 1216 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همون اولش فهمیدم مشکل مالی داره.خیلی کارش زشت بوده عزیزم، ولی به خدا قسم اگه مشکلش برطرف شه، خیلی ...

چندوقت ی بار خب تو کارش مشکل پیش میاد،تا پشکلش حل شه من میمیرم و زنده میشم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
امضاتو میبینم منم دوست دارم بنویسم دیدین عشقمون تکثیر شد 🤩😅

😅❤

عزیزممم خدارشکر

عشقتون پایدار⚘

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اسی از تایپ و رفتارت معلومه  خیلی سکوت میکنی پروش میکنی ضعیف نشون میدی خودتو 

میدونستی این اخلاقا داره زنش شدی یا بعدا متوجه شدی؟

اصلا چن سالتونه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اسی حالا من جلوی شوهرم همش میگم چقد خوبه چاقتر شم چقد خوبه ۸۰ کیلو شم همش یه جوری وانمود میکنم که چاقی رو دوس دارم.

خودم ۷۰کیلوام شکم‌پهلو فلان دارم ولی اصلا به روی خودم نمیارم😂

اونم همش میگه اره کاش چاقتر شی گوشتی تر شی.

حالا مطمئنم اگر بیام جلوش بگم چقد چاق شدم کاش لاغرتر شم فلان شم اون از من بدتر میکنه که اره چقد بد هیکل شدی لاغر کن و...

فک میکنم تقصیرِخودته جلوش از چاقیت گِله کردی اینم پرو شده

خدای مهربونم سیپورت
من ۶۵ کیلو امچون تنبلی تخمدان دارم شکم دارم ی کم بخدا زیاد نیستباسن و سینه م چاقهدکتر به خودش گفت خا ...

65 که چیزی نیس 

من 70 و خورده ای کیلوام هیچکس حق نداره راجع به وزنم نظر بده همینه که هس. سهم کسی رو که نخوردم، ژنم اینجوریه چشمشونم دراد. 

چندوقت ی بار خب تو کارش مشکل پیش میاد،تا پشکلش حل شه من میمیرم و زنده میشم

والا اگه به مشکل مالی باشی نصف مملکت شایدم بیشتر مشکل مالی دارن. ....الان همه باید یع فصل کتک خورده باشیم .....ایشون سادیسم  دارن