2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 183418 بازدید | 1271 پست

عزیزم مساله اصلی اینه شوهری داری که کتک ت میزنه و تو تایپیک قبلی ت گفته بودی بعضی وقت ها میزنه تو سرت و بیهوش میشی.پس یعنی مشکل چاقی نیست .حالا یه عده م میان طرفدار شوهر روانی تو میکنن. وقتی این رفتارشو کنار نمیذاره پس بهتر جدا شی...تا خانواده ت هنوز زنده ن و جوونی و بچه دار نشدی برو.بعدا شاید دیگه شرایط شو نداشته باشی

من که خیلی نگرانت شدم یه موقع زیر دست این بیشرف خدایی نکرده ناقص بشی. درکت میکنم .منم شخصیت وابسته ای دارم .ولی خودتو دوست داشته باش و از شوهرت جدا شو و برو سر کار‌ . یه خانمی بود تو این سایت بود رفته بود پرستار سالمند شده بود تا از شوهرش جدا بشه.شوهرت از سن کم و وابسته بودنت داره سو استفاده میکنه.اگرم نگران حال پدرت هستی نیازی نیست کامل توضیح بدی کتک ت میزنه. واقعا ظلم نیست با مردی زندگی کنی که اینطوری کتک ت بزنه بعد یه بچه م در اینده بیاری که شاهد روانی گری پدرش باشه؟

طلاهاتم نفروش برو بده صندوق امانت اگه خواستی جداشی یه پشتوانه ای داشته باشی‌ چون مردای زرنگ مهریه م میپیچونن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا چرا این کاربر بیچاره رو میخوایی بکشی اخههه؟؟؟

مردا همشون برای کشتنن

خونشون حلاله 😂👌

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

تو رفتی بذاری تو سینک خب به چه علت اومد پشت سرت و زد؟

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

بخدا انقد دیگه میخوام هیچی نخورم که جونم جلو خودش در بیاد شاید راحت شدولم کرد

به اون چه بگو بدن خودمه 

یعنی چی ازش ایراد بگیر که دیگه از این غلطا نکنه

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

کتک زده میفهمی کتک؟

نه فقط شما میفهمی

توضیح دادم در ادامه که کتک زدنش رو تایید نمیکنم

میدونم وحشی گری کرده و اشتباهه محضه و غیر قابل بخشش

اما منظورم اصل مطلبه و تناقض در قضاوت ها.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

دستش شکسته خودش نمیتونه کوفت کنه اما تو رو میتونه بزنه‌؟

بچه داری ازش؟

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.