2777
2789
عنوان

خرید با نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 59 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا قناعت کنید مگه چی میشه لباس تو بازار تمومی نداره

خب تا الان ولخرجی نبوده که بخوام قناعت کنم...با چشم دیدم من نخریدم نکردم ولی خانوادش ازش پول میگیرن دائم

چجوری بحثشون بندازم؟خیلی نسبت بهش خجالتیم

نباش اینجوری شروع کن راستش این حرفو دیروز زدی انتظارنداشتک

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

عادی برخورد کن..حرفشو تعبیر خاصی نکن

چون ما نمیدونیم منظورش چیه

مردا حیلی اهل زیر و رو کشیدن نیستن

..

بگو الان لازم دارم میپوشم

حالا عید هم تصمیمی ندارم

چیزی خوشم بیاد یا لازم داشته باشم

میریم میخریم یا شایدم همینارو پوشیدم.

💕

خب خداروشکر مطمعن شدم حرفش زشته اما مطمعنم مامانش یادش داده

تو اهیمت نده دلتم برا جیب شوهر اینجوری نسوزه بخر واسه خودت

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

دیگ عیدی نباید برات بیارن فقط سال اول میارن الان شما دوست نداری زود بری سر خونه زندگیتون یا همسرتون؟ ...

عیدی نه همون سال اول هستش اما خب نباید خرید کنه برام ؟؟چون منم نسبت به این موضوع مطمعن نیستم..چرا ایشالا امسال

عیدی نه همون سال اول هستش اما خب نباید خرید کنه برام ؟؟چون منم نسبت به این موضوع مطمعن نیستم..چرا ای ...

چن سالته

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.