2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار از یه دیدگاه دیگه نگاهش کنیم، تو ادمه اشتباه یا ادمی که باهاش به جایی نمیرسی رو سریع از دست میدی

و این عالیه

بدبختی مال اوناییه که چندین سال با ادم اشتباهن و بعد تموم میشه

خوشحال باش دختر، سریع گلچین میشن ادما برات

بزار از یه دیدگاه دیگه نگاهش کنیم، تو ادمه اشتباه یا ادمی که باهاش به جایی نمیرسی رو سریع از دست مید ...

قربونت بشن درست خیلی قشنگ بود حرفت 

ولی آدما هیچکدومشون با من توجهی ندارن هیچ پسری بهم نگاه نمیکنه من باید چیکارکنم

بزار از یه دیدگاه دیگه نگاهش کنیم، تو ادمه اشتباه یا ادمی که باهاش به جایی نمیرسی رو سریع از دست مید ...

حق....

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
قربونت بشن درست خیلی قشنگ بود حرفت ولی آدما هیچکدومشون با من توجهی ندارن هیچ پسری بهم نگاه نمیکنه من ...

دورت بگردم اکثر ماها همینیم، حالا لزوما نیازی نیست یهو تو خیابون یکی بیاد جلو پیشنهاد بده یا بگه وای چه جیگری

من خودم حتی به شخصه دوس دارم کسی که میاد جلو برای اشنایی با من اخلاقیات منم دیده باشه و اونارم بپسنده

و کلا تو جامعه الان یکم سخته تو رابطه پایدار رفتن