2777
2789
عنوان

بختمو بستن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 32 پست
دورت بگردم اکثر ماها همینیم، حالا لزوما نیازی نیست یهو تو خیابون یکی بیاد جلو پیشنهاد بده یا بگه وای ...

مرسی ازراهنماییت عزیزم واقعا زیبا گفتی عزیزم بی زحمت اون تاپیک جواب میدی شما که اینقد قشنگ تجزیه حلیل میکنی اونیکه درباره لایک استوریه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شاید خیلیا بگن خرافات ولی من که نامزد کردم (ازدواجم فامیلی هستش)خواستگاری دیگه هم از فامیل داشتم ولی خب هیچکدوم مال زندگی نبودن.خلاصه تا قبل از اینکه نامزدی من بخواد علنی بشه که همه بفهمن من خیلی با نامزدم اوکی بودم ولی وقتی رفتیم انگشتر خریدیم و همه فهمیدن از یک هفته بعدش من شروع شد که از نامزدم بدم اومد یعنی به جایی رسید که گفتم اگه منو ب این بدین خودمو میکشم . بعد مامانم رفت پیش ی دعانویس گفت برای دخترت دعای خیلی سنگین و دوری نوشتن برای اینه اینجوریه مامانم باورش نشد رفتیم پیش یکی دیگه که مامانم قبولش داشت بعد اونم دقیقا حرفای قبلی و زد . بعد ما گفتیم خب چیکار کنیم و اینا گفت چون دعا سنگینه باید ۱۰ تا دعا بنویسم براش . دعاهای منم از ۱۰ روز بعد شروع میکنه اثر کردن و خداروشکر واقعا دوباره محبتش افتاده به دلم.  اینجور چیزا عزیزمشوخی نیست ما که خیلی اعتقاد داشتیم و داریم . به نظرم پیش ی دا نویس برو اگر خواستی بگو من شماره ی این ک ازش مطمئنم و بهت بدم چون اینجور چیزا واقعا هست