2777
2789
عنوان

قرص مدروکسی پروژسترون

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه خب نمیدونمآخه تازه فهمیدم تنبلی دارمالان قصدشو ندارم،میترسم جلوگیری نکنم و زود باردار بشم

بسپار به خدا گلم

منم دوسال جلوگیری کردم با وجود تنبلی تخمدان! الان یک ساله اقدامم و فعلا هیچی به هیچی! مثل چی پشیمونم! جلوگیری کلا خیلی عوارض داره برای رحم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بسپار به خدا گلممنم دوسال جلوگیری کردم با وجود تنبلی تخمدان! الان یک ساله اقدامم و فعلا هیچی به هیچی ...

اونکه بله ۱۰۰درصد

اما من تازه ازدواج کردم میخام چهار پنج سال بگذره بعد بیارم

شما چند وقته تحت درمانی؟

تنبلی شدید چطوره؟یعنی چطوری پریود میشد؟

والا نمی‌دونم به ما خیلی توضیح نمی‌داد ولی همون دوره نامزدی اومد گفت تنبلی تخمدان دارم

ببین خیلی چیزای مقوی می‌خوره 

شما هم عزیزدلم چیزای مقوی جستجو کن ببین چی خوبه اونا رو بخور حل میشه ان شاء الله 

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

بسپار به خدا گلممنم دوسال جلوگیری کردم با وجود تنبلی تخمدان! الان یک ساله اقدامم و فعلا هیچی به هیچی ...

والا آخه من یکی از دوستام هم تنبلی داشت بعد از چند وقت بعدش با اولین اقدام باردار شد

فکر نمیکنم تنبلی تا این حد باعث بشه بچه دار نشد