2777
2789
عنوان

مامانم میره سرکار من گریه میکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 65 پست
پس همین میتونه یه نقطه قوت واسه امید به زندگی باشه

آره شاید 

شایدم نه بهتره بگیم صد در صد یادگیری زبان خیلی خوبه شما هم جزو موارد نادر بودین که باهام ادامه دادین چت انگلیسی رو 

خودتونم خیلی خوب بودین🥺

آره شاید شایدم نه بهتره بگیم صد در صد یادگیری زبان خیلی خوبه شما هم جزو موارد نادر بودین که باهام اد ...

چندان کاربردی تو زندگیم نداره متاسفانه...

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیک خانم رو فتح کردیم باذن الله خب بخاطرش ببخشین ما دوتا رو🫡

اره من هم داشتم به این موضوع فکر میکردم😂

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

می دونم دعا می کنمم یه روزی به دنبال موفقیت هایی برید اونور آب(مثلا کانادا) اونجا به کارتون بیاد و خ ...

اگرچه بعید و غیرممکنه اما متشکرم.

اتفاقا چون اینطوری گفتین احتمالش براتون بالاست معجزات زندگی رو هم دست کم نگیرین به امید موفقیت

معجزه های زندگیم اتفاق افتادن و دیگه چیزی حائز اهمیت نیست😅

خب چیا بودن معجزات و چرا دیگه چیزی حایز اهمیت نیست

تمام چیزهایی که نباید اتفاق می افتادن اتفاق افتادن

خواستین انگلیسی بگین یا من پیام ارسال کنم بگین البته اگه فضولی نشه

قبلش ببخشید چندساله هستید