2777
2789
عنوان

مامانم میره سرکار من گریه میکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

i feel like losingthanks for your prayingsyou too be successful

Beware of depression, unfortunately it has become common

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

چرا دخترا اینجورین؟ البته شرمنده ها

شما از آب گل آلود ماهی نگیر

تاپیک های قبلی ایشون رو بخون

بیمار روحی هستن 

بقیه دخترا اینجوری نیستن 

مگه همه پسرا مثل همن؟

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

sorry for taking your time but im very deep into depression so far from from world of humanslost in ...

Please, you are speaking very vaguely

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند⁷.✨️

you are rightand it seems that i have reached the endi wont take your time more

Whatever you want, in the end, speak Persian everywhere, let's pass the word Persian

مال شما قویتر بود یه کلمه هم ازتون یاد گرفتم vaguely

نه اصلا اینجوری نیست ، چه خوب✨️

مال شما قویتر بود یه کلمه هم ازتون یاد گرفتم vaguely

عذرخواهی میکنم مزاحم شدم ، اما این ذهنمو درگیر کرده شما کجا به این خوبی انگلیسی یاد گرفتید

عذرخواهی میکنم مزاحم شدم ، اما این ذهنمو درگیر کرده شما کجا به این خوبی انگلیسی یاد گرفتید

این چه حرفیه مراحمید من از سیزده سالگی تا هفده سالگی کلاس زبان می رفتتم 

خودمم زبان مادریم ترکی هستش فارسی رو هم از بچگییاد گرفتم ولی چند سالی هستش زبان default داخل ذهنم یه انگلیسی تغییر پیدا کرده و با زبان ترکی و فارسی هم با آدنا حرف می زنم

این چه حرفیه مراحمید من از سیزده سالگی تا هفده سالگی کلاس زبان می رفتتم خودمم زبان مادریم ترکی هستش ...

پس همین میتونه یه نقطه قوت واسه امید به زندگی باشه