2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم با چت

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شاید واقعا چیزی بینشون نیست. منم با خیلی از همکارهای قدیمم سر معاملات و مسائل کاری هنوز چت میکنیم. ولی فقط در این زمینه ها. یعنی اگه زنهاشون ببینن باید خودکشی کنن. البته از همسراشون پنهان نیست. یعنی راحت از  خونه وویس میدن منم همینطور. همه چیز که نباید بد باشه

خب شاید واقعا چیزی بینشون نیست. منم با خیلی از همکارهای قدیمم سر معاملات و مسائل کاری هنوز چت میکنیم ...

نه من اصلا آدم حساسی نیستم. ما درباره همه چی باهم صحبت میکردیم و حتی درباره دوست دخترهای قبلیش کلی باهم غیبت میکردیم و میخندیدیم.  ولی وقتی دیدم چتشو سریع پاک کرد خی مشخصه که یه چیزی بوده نمی‌خواستهن ببینم

چون دوسش داری خاهر هعی

دوست داشتنی هم نیست. از همه لحاظ داغونه. درست نیست اینطور حرف زدن اما واقعا من خیلی تلاش کردم م مثل انسان زندگی کنه.

خودش میخواد همیشه از همه چیز بدترینش باشه