2777
2789
عنوان

یخچالتون پره خوراکیه یا خالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 52 پست
اگه بتونی پنیرپیتزا بخری و توی فریزر داشته باشی، خیلی چیزهای خوشمزهٔ فست‌فودی میتونی درست کنی خودت ع ...

عزیزم چه مهربون 

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماست پنیر گوجه عصاره ....چیز خشمزه هیچی الان دقت کردم چرا یخچال ما همیشه همیجوری بوده؟؟میوه خور هم نیستیم نهایت تابستون هندونه خربزه

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اگه بتونی پنیرپیتزا بخری و توی فریزر داشته باشی، خیلی چیزهای خوشمزهٔ فست‌فودی میتونی درست کنی خودت ع ...

چه مهربوووون

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

ما از شروع این سال تا الان زیاد تحت فشاریم کلا بیکاری بی پولی ولی 3روزه کلا یخچال خالیه همش سیب زمینی حالمون بد شد پسرمم امشب کلا با گریه خوابید🤕

منم خدایی دارم....................دوستان عزیزم لطفا هرکی ختم قران برای عزیزان از دست رفته اش میخواد بهم پیام بده🙏

شوهرم فقط ی وعده خونه است 

منم باردارم تهوو و بی اشتهایی دارم 

هرچی میپزم یا میوه اینا از شب یلدا موندهدهمونطور نمیتونم بخورم ..

از ی هفته پیش کوکو مونده بود و چندتا چیز دیگه انداختم رفت 

میوه ام سیب و لبو داشتیم لبو هارو پختم سیبارم باید خشک کنم تا خراب نشده😑

کاش جوری بود اینجا آدما بهم نزدیک بودن فوری میشد بهم کمک کرد!!!!

مثلا  شده با یه ساندویج یهو یکی در خونتو بزنه واست بیاره

میشناختمت حتما اینکارو میکردم💞

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›