2777
2789
عنوان

دخترا اینکه پارتنرت روی بو حساس باشه بده یا خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 72 پست
چطور همه چی رو به خودتون میزنید؟ اونجوری حس کابینت شوینده ها به من دست میده. همین که بدنتون کاملا تم ...

خب میدونی برا هرجایی ی چیزی مثلا لازمه برای قرارهای رسمی مثلا ادکلن یا تو خونه و شرایط عادی بادی اسپلش گاهی نه همیشه مام و بادی اسپلش بعد حموم و...

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من خودم مثل توام۱۵ میلیون و ۲۰ میلیون پول به عطر میدمو دوش میگیرمولی سخته با اینا تو رابطه باشی

حس میکنم خیلی میفهمیم خود منی😂

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خوبه درکت میکنمآره واقن منم میگم ی موقع حس راحت بودن نکنه بهم دست بده پیشش

اونا که نمیتونی تغییر بدی، خودت را ریلکس کن، برات مهم نباشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من خودم مثل توام۱۵ میلیون و ۲۰ میلیون پول به عطر میدمو دوش میگیرمولی سخته با اینا تو رابطه باشی

نیازی به توضیح نمی‌بینم برات همینه👌🏻🙌🏻

ادکلن عطر

بستگی به طبعت داره چی دوست داری شیرین خنک و...؟

خب میدونی برا هرجایی ی چیزی مثلا لازمه برای قرارهای رسمی مثلا ادکلن یا تو خونه و شرایط عادی بادی اسپ ...

آها فکر کردم همه رو باهم میزنید. اینجوری خیلی به صرفه تره. ولی من یه عمر پولامو جمع میکنم یه عطر میخرم همش همونو میزنم حتی واسه سوپری سرکوچه

آها فکر کردم همه رو باهم میزنید. اینجوری خیلی به صرفه تره. ولی من یه عمر پولامو جمع میکنم یه عطر میخ ...

نه عزیزم مختلفه موقعیت ها

آها خب عطر و ادکلن رو نمیشه همه جا زد میدونی چون مثلا ی وقتایی حتی به خاطر خاصیت الکلی بالاش مستقیم نمیشه همیشه به بدن و پوست یا حتی ی سری لباسا زد مجبوری بادی بزنی و...

ازت خیلی خوشم اومد اسی. منم عاشق آدمایی ام که به خودشون میرسن. لطفا بگو روتینت چطوره یعنی هرچندوقت م ...

فدات قشنگم چش بیا خصوصی اینجا پیامتو گم میکنم برات کامل میگم و کمکت میکنم

نمیدونم چرا اینجوری گفت حس بدی گرفتم گفتم نکنه ی موقع خوشبو نباشم پیشش با اینکه خودم همیشه به خودم ه ...

خودش بو چی میده

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خوبه خب چرا سخت 

منم بو ها یادم میمونه در حدی بوی عط فامیلی کهچن سال یبار میبینمش یادمه  یکی اون عطر بزنه میفهمم از ماله اونه 

ماله همه رو حفظم حتی شده یباز استفاده کنه از اون 

بوی عرق بعضی بی فرهنگا هم حفظم

بد دردیه خلاصه

خودش بو چی میده

والا یکی دوبار که دیدمش خیلییی خوش لباسه خیلی کلاسیک یا حتی ژورنال میگرده و اصلا بوی عرق نداده تا حالا ولی بوی خاصی هم ازش حس نکردم ولی مثلا ماشینش فوق العاده بوی خوب میداد اما از نزدیک خودش نمی‌دونم چون خودم عطر داشتم متوجه نشدم

خوبه خب چرا سخت منم بو ها یادم میمونه در حدی بوی عط فامیلی کهچن سال یبار میبینمش یادمه یکی اون عطر ...

وای توهم خیلی منیییی 

شاید باورت نشه من بوی چندسال پیش ی بنده خدایی رو حتی حفظم دارین حد حافظه بویاییم بالاس🤦🏻‍♀️😂