2777
2789
عنوان

دخترا اینکه پارتنرت روی بو حساس باشه بده یا خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 74 پست

من به عطر و ادکلن حساسیت دارم و اذیت میشم

ولی لباسام همیشه تمیز و شسته شدست و برای بوی خوبشون نرم کننده میزنم. و فقط از مام استفاده میکنم. بوی خوب نمیدم یعنی بوی عطر نمیدم اما بوی بدی هم نمیدم. و خودمم خیلییی حساسم. و اگه اینجوری باشه که باید بوی عطر بدی اره من احساس بدی میگیرم. 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

ببین حالا یه چیزی گفته یا واقعا خیلی حساسه ،اگر خیلی حساسه یکم مشکله آدم تو دوران پریودی ۱۰ بارم که بره حموم بازم یکم بومیده دیگه با دل درد و کمر درد هم نمیشه روتین رعایت کنی که بو ندی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی سخت میشه 

من یه بار ماساژ بودم بعدش با پسره قرار داشتم

انقدر گفت بو روغن میدی 

یه بارم استخر بودم بعدش با اون پسره  قرار داشتم

میگفت بو کلر میدی

گاهی آدم وقت نداره سرتا‌پا عطر بزنه این مثل سگ بو میکشید

سخته زندگی باهاشون

اوو سخت شد🥲😂 حساسه حق داره

منم همینم بخدا ینی همه حقوقم می‌ره برا این محصولات مامان بابام دیوونه شدن دیگه

منتها بازم ی حس راحت نبودن شاید بیاد سراغت که نکنه این همه رسیدم به خودم بو بدم ی موقع

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بد نمیدونم

ولی به نظرم طبیعیه آدم یه روزایی عطر نزنه یا حتی بوی عرق بده

یه روزایی حالا نه هر روز به هرحال گاهی پیش میاد

و دوست ندارم تو رابطه‌ای باشم که همش نگران باشم احساس راحتی نداشته باشم و فکر می‌کنم این مدل رابطه همچین حسی رو بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
زندگی سخت میشه من یه بار ماساژ بودم بعدش با پسره قرار داشتمانقدر گفت بو روغن میدی یه بارم استخر بودم ...

وای حق گفتی چقد 

من خودمم حساسم بخدا اونم حساس نمی‌دونم قرار چی بشه😂😂

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بد نمیدونمولی به نظرم طبیعیه آدم یه روزایی عطر نزنه یا حتی بوی عرق بدهیه روزایی حالا نه هر روز به هر ...

منم همینم حقه

خودت میگی دوست پسر مگه شوهر ۲۴ ساعت پیشت باشه قبل قرار باهاش برو تمیز مرتب کن خودت

خب اگه به شوهری رسید ی موقع چی😂

خب خوبه درکت میکنمآره واقن منم میگم ی موقع حس راحت بودن نکنه بهم دست بده پیشش

خب به نظرم یه جوری بهش بفهمون، مثلا بگو همکارم بعد از تموم شدن کار به اون یکی همکارم گفت بوی عرق گرفتی و باعث ناراحتیش شد، واقعا کار زشتی کرد هممون آدمیم مثلا، حوری که نیستیم

خوب اگه قرار بخاطر یه بو ولت کنه همون بهتر ولت کنه واقعا دلت میاد همه ی پولت خرج این کنی که دوست پسر ...

نه اصلا بحث اون هیچی برا زندگی مشترک چطچی بالاخره شاید نرسی همیشه 

فعالیت بیشتر باعث کم شدن بو میشه

فکر کنم بخاطر لباس ما زناس پوشیده س بیشتر  و اینکه مردا سینه ندارن موهاشون کوتاه اینجور چیزا

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
وای حق گفتی چقد من خودمم حساسم بخدا اونم حساس نمی‌دونم قرار چی بشه😂😂

من خودم مثل توام

۱۵ میلیون و ۲۰ میلیون پول به عطر میدم

و دوش میگیرم

ولی سخته با اینا تو رابطه باشی