2777
2789
عنوان

خاک عالم تو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 53 پست
کاش باهات دوست بودم یا نزدیک بودیم بهت یاد می دادم :) ریاضی رو یاد بگیری خیلی اسون میشه

چندمی؟ خوشبحالت ک‌بلدی من واقعا از‌بچگی با این کتاب لج بودم و علت اینکه رفتم انسانی همین کتاب نحس بود وگرنه تجربی و الف‌اوردم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
الان چیکار میکنی؟ من فقط ریاضی رو از بین میبردن عالی بود درخد ضرب و تقسیم و بعلاوه ایناشو ب کارمون م ...

الان دیگه 37 سالمه ولی تجربی خوندم و ادامه ندادم 

همین پارسال کنکور دادم دراومدم دندونپزشکی فرهنگیان خلاصه که میرم دانشگاه

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینجوریم ولی نه به ریاضی نسبت به کل درسام ۳ روز فرصت داشتم درس بخونم نخوندم

کلا نخوندی هیچی ینی؟ پس چطوری پاس میشدی؟😂چندمی؟

یکی بیاد منو از ریاضی نجاتم بدهعهه🥲

چندمی؟ خوشبحالت ک‌بلدی من واقعا از‌بچگی با این کتاب لج بودم و علت اینکه رفتم انسانی همین کتاب نحس بو ...

من دانشجوم عزیزم 

شاید به خاطر همین ذهنیتت هست 

چون از بچگی بدت می اومده هیچ وقت تلاش نکردی باهاش کنار بیای 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

نهایی رو سختش کردن بدتر استرس میگیرم

فرمول بیست داری؟ 

یا ماجرای منو درسام 

کتابای اموزشی اینجوری ساده درس میدن 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

من دانشجوم عزیزم شاید به خاطر همین ذهنیتت هست چون از بچگی بدت می اومده هیچ وقت تلاش نکردی باهاش کنار ...

اره همینطوره

دانشجوی چی هستی؟ 

امروز بااینکه وقتم داشتم فقط‌۳صفحشو تمرین کردم قفل کرددمغزم بعدشم ک اصلا دلم نمیخواد باز‌فردا تمرین کنم مجبورم فقط🥲

فرمول بیست داری؟ یا ماجرای منو درسام کتابای اموزشی اینجوری ساده درس میدن

ن وقت نکردم بخرم دیگ‌گذشت چارشنبه امتحان دارم کلیپ میبینم ولی‌واقعا سردرد میگیرم وقتی یه صفحه تمرین میکنم

اره همینطورهدانشجوی چی هستی؟ امروز بااینکه وقتم داشتم فقط‌۳صفحشو تمرین کردم قفل کرددمغزم بعدشم ک اصل ...

حسابداری می خونم 

خب تو هنوز فردا نرسیده ماتم گرفتی 😁

بهش فکر نکن 

فقط فردا که بیداری تلاش کن که یاد بگیری 

هر چی بیشتر بگی نمی فهمم 

بیشتر نمی فهمی 

کلا نخوندی هیچی ینی؟ پس چطوری پاس میشدی؟😂چندمی؟یکی بیاد منو از ریاضی نجاتم بدهعهه🥲

دانشجوام پس فردا ۳ تا امتحان پشت سر هم داشتم هیچی نخوندم  

به سخنی پاس میشم 

دیگه انگیزه ای برای هیچی ندارم فقط دلم میخواد بخوابم فکتم افسردگی دارم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
پس چیزی نمونده چشم بهم بزنی تموم میشهخیلی زودتر از چیزی که فکرشو کنی تمومه

جدی همه رو افتادی؟😂حالا تابستون چن گرفتی نمراتشو؟‌ریاضی رو سخت گرفتن؟ تو دیک‌ پاس شدی و دانشجویی منه بدبختتت و بی‌نوا تازه شروع شده

ن وقت نکردم بخرم دیگ‌گذشت چارشنبه امتحان دارم کلیپ میبینم ولی‌واقعا سردرد میگیرم وقتی یه صفحه تمرین ...

اره فیلمم خوبه 

ولی واسه نهایت حداقل ریاضی رو بگیر