2777
2789
عنوان

خاک عالم تو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 53 پست
ضرب و تقسیم هم به کارمون نمیاد ماشین حساب همیشه در دسترس هست دیگه

آفرین بعد حالا صدتا فرمول طولانی و تناسب و درصد گیری و اینا ب‌چ دردمون میخوره روزانه🤦🏻‍♀️

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اخه سینوس کسینوس به چه دردی میخوره

برای تقویت مغذ هست 

مغذ هم مثله بقیه اعضای  بدن نیاز به تمرین داره تا قوی بشه 

باید وقت بذاریم و فکرمون به کار بندازیم تا عضلات مغذمونو قوی کنیم تا در بزرگسالی دچار آلزایمر و زوال عقل نسیم 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم گوشه گیر‌ و درون گرامدانشجویی خوبه بابا من سال‌اخرم نخونم بیچاره میشم فقط مشکلم با ریاضیه حفظیات ...

نه ربطی به درون گرا بودن نداره انگیزه برای ادامه دادن دارم ولی اراده ندارم مغذمو بدنم خستست 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
نخون استرسم نداشته باش آخرش هیچی نیست به سلامتیت فکر کن فقط

امروز انقدر به مغزم فشار اومد قندم افتاد اخه یه فرمولی رو‌ب سختی یاد گرفتم پدرم دراومد تا یادش گرفتم دیگ‌نتونستم ادامه بدم کتابو‌بستم بااین وضع فردام باید بخونم چارشنبم امتحان دارم فقطم از این درس‌بیزارم چیکار کنم فقط ۱۰‌روهم بگیرم راضی‌ام میگم مبادا ۱۰‌هم نگیرم🫠

من بعد از اینکه معلم شدم و به بچه ها درس دادم تازه خودم ریاضی رو فهمیدم

پایه چندم تدریس میکنی؟ اینا بخاطر‌تدریسای اشتباهی هست ک تو بچگی اموزش دادن بهمون من ک فقط دارم با کلیپ پیش میرم و یه چیزایی میفهمم خدایا نمیشد ماهایی ک‌ب امید حذف ریاضی رفتیم انسانی ریاضیمون حذف میشد🤦🏻‍♀️

برای تقویت مغذ هست مغذ هم مثله بقیه اعضای بدن نیاز به تمرین داره تا قوی بشه باید وقت بذاریم و فکرمو ...

من ک هرچی بیشتر ریاضی میخونم بیشتر الزایمر میگیرم

باز که داری بهش فکر می کنی 💔اصلا فکر نکنی چی میشه چی قراره ببینی فقط تا جایی که می تونی تلاش کن یاد ...

همین الان استرس اینو دارم چیزایی ک‌امروز‌خوندم سرجلسه یادم میاد یا چیزی میتونم ازش بفهمم 

خیلی واسه درس‌استرسیم🤦🏻‍♀️