2777
2789
عنوان

خاک عالم تو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 53 پست
دانشجوام پس فردا ۳ تا امتحان پشت سر هم داشتم هیچی نخوندم به سخنی پاس میشم دیگه انگیزه ای برای هیچی ...

منم گوشه گیر‌ و درون گرام

دانشجویی خوبه بابا من سال‌اخرم نخونم بیچاره میشم 

فقط مشکلم با ریاضیه حفظیاتم خیلی خوبه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
حسابداری می خونم خب تو هنوز فردا نرسیده ماتم گرفتی 😁بهش فکر نکن فقط فردا که بیداری تلاش کن که یاد ب ...

بعضی مبحثاشو خیلی‌خوب یاد گرفتم بعضیا طولانی و کلافه کننده هستن تازه معلوم نیس سوالاشو سر جلسه چجوری بپیچونن گیجمون کنن🤦🏻‍♀️حسابداری سخته؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره فیلمم خوبه ولی واسه نهایت حداقل ریاضی رو بگیر

ینی چی؟ اگه از‌لحاظ نمره میگی هیچوقت ریاضی رو نمره ی بالا نگرفتم بالاترین نمره ی ریاضیم ۱۵ بوده😂🤦🏻‍♀️

بعضی مبحثاشو خیلی‌خوب یاد گرفتم بعضیا طولانی و کلافه کننده هستن تازه معلوم نیس سوالاشو سر جلسه چجوری ...

باز که داری بهش فکر می کنی 💔

اصلا فکر نکنی چی میشه چی قراره ببینی 

فقط تا جایی که می تونی تلاش کن یاد بگیری 

نه سخت نیست 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

اوو انسانی ریاضی این حرفارو داره؟ میومدی تجربی چیکار میکردی؟

من تجربی ام!یازدهم:)

ریاضی و شیمی و زیست رو خیلی دوست دارم و نمره ام هم خوبه!

ولی متنفرممممم از فیزیک امروز هم امتحان نوبت فیزیک داشتیم:)))))😑😂

چقد من بااین کتاب لج ام واقعا خیلی خرههیچقوقت نتونستم باهاش ارتباط خوبی برقرار کنم

بعد از ۳۵ سال کار و باز نشسته شدن خواب میبینم آزمون ریاضی دارم و هیچ بلد نیستم تازه بعد از بیدار شدن هم حس بد توی خواب رو هنوز دارم

دانش اموزی؟من دانشجو ام همیشه گفتم هم به خانوادم هم به استادام نمره ۱۲ با ۲۰ هیچ فرقی نداره برام جفتش پاسه نمره بیشترم نون و آب نمیشه واسه من

هیچوقت به خودم سخت نگرفتم ولی همیشه نمره خوب میگیرم

توام سخت نگیر به خودت 

بعد از ۳۵ سال کار و باز نشسته شدن خواب میبینم آزمون ریاضی دارم و هیچ بلد نیستم تازه بعد از بیدار شدن ...

توعم با ریاضی ناسازگار بودی؟🫠من ک‌ب چارشنبه فکر میکنم تن و بدنم میلرزه از استرس واقعا ریاضی نابودم میکنه

دانش اموزی؟من دانشجو ام همیشه گفتم هم به خانوادم هم به استادام نمره ۱۲ با ۲۰ هیچ فرقی نداره برام جفت ...

سال‌آخرم نه ریاضی رو همیشه خودمم واسش‌کشتم دیگ بیشتر از ۱۴یا ۱۵‌نمیگیرم پایین ترین نمره ی ریاضیمم۱۱ بوده ولی خب میگم حداقل درحد پاس شدنو بگیرم از این بابت نگرانم