2777
2789
عنوان

واقعا لاکچری و با کلاس بودن چقد پول میخواهد😮🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 9085 بازدید | 321 پست
کاش میشد واقعا از زدن عطرای ۵۰ ۶۰ تومنی خسته شدم🙁دلم میخواد سمپل ویکتوریا سکرت بامب شلو بگیرم ولی ی ...

من ۱۰ میل از ی عطر رو عید خریدم ۵۰۰ تومن یبار ازش زدم یخورده بقیش بخار شد چون جلدش هوا داشت چقد حرص خوردمممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداسرت ایشالا با تلاش خودت بهشون میرسی🫶🏻

من خودم اصلا مجازی خرید نمیکنم میترسم فیک باشه 😂😂😂یا برسه به دستم شبیه عکسه نباشه دق میکنم بعدش😂 

اره دقیقا راس میگی 

ولی خدایش ۱۱ میل نمیارزه اینترنتی خرید کنی ممکنه تو بار خراب شه  

نمیتونم طلاق بگیرم چون بعدش قراره تو خونه خودمون بدترشو بچشم و اینکه دیگه باکره نیستم۲۰

وقتی باهاش بری زیر یک سقف و بچه هم بیاد میفهمی خونه بابا موندن و پرده بکارت در مقابلش هیچی نیست

وقتی باهاش بری زیر یک سقف و بچه هم بیاد میفهمی خونه بابا موندن و پرده بکارت در مقابلش هیچی نیست

خودم خواستم الان بخوام تمومش کنم همه حقو به من میدن و پشتمن مطمعنم ولی نمیتونم دوسش دارم🥲

یه پیسش ۵۰۰ ۶۰۰ تومن پوله 😂😂پول تو هوا پخش میشه نه بو 😂👀

😂😂

ی پلت اینترنتی خریده بودم دومیلیون بعد ک رسید دستم سرچ زدم گوگل دیدم قیمتش بود سیصد تومن بهم انداخته بود🤣اصلا تجربه اینترنتی خوب ندارم

😂😂ی پلت اینترنتی خریده بودم دومیلیون بعد ک رسید دستم سرچ زدم گوگل دیدم قیمتش بود سیصد تومن بهم اند ...

اره معمولا گرون میدن 

اینی کع من میگمم همینه 

لعنتی رو عطر ایفوریا یه تومن کشیده بود 

الان همین لیبره هم ۱۱ تومن نیست کمتره 

دقیقا منم نابودم

باخودم میگم خب اونایی که دارن ازکجا معلوم واقعا خوشحال اند واحساس خوبی دارن مثلا الکی به خودم دلداری میدم😅

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

مد چیه ؟ برند دیوونه صادر میکنیم به فرانسه کف کنن😂

چرا به فکر خودم نرسیییییید؟؟یعنی عطر مشهدی ما از بوی خاک بارون خورده یا بوی ترک دیوار قدیمی، یا بوی پهنه گاوه زیر برف مونده کمتره؟؟

عجب هوش اقتصادی داری تو دختر، بلا نکشتت  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم