جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اگر ۱۰ سال اختلاف سنی داشته باشین قبول میکنید شغل ازاد داشته باشه خونه وماشین هم داره
نو
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چون دنیاهامون فرق داره درک نمیکنه وقت استراحت اون وقت تفریح منه
چون دورانی که من تجربه میکنمو گذرونده
قبلا رابطه ای بودم که ده سال فاصله داشتیم همیشه به چشم بچه میدید منو
به نظرم حداقل باید شیش سال فاصله باشه چون زن زود شکسته وپیر میشه اگه هم سن باشن مرد سرحالتر دیده میشه اینم در نظر بگیرین زن زایمان میکنه خیلی عوض میشه سه سال انگار پیر میشه