2777
2789
عنوان

اگه به یکی تهمت بزنی اشتباهی و دو بار معذرت خواهی کنی ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست
الان از من به شما یه صحبت شما کار درست رو کردی مطمئن باش چون زود به اشتباهت پی بردی و عذر خواهی کرد ...

قربونت بشم عزیزم🥺

دلم رو ارومم کردی باشه فردا زنگش میزنم☺️❤️

زندگانی نیست، تمرینِ فراوان مُردن است❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگی چی گفتی؟

فقط بدون خیلی بد بود خیلی 

وقتی داشتم معذرت خواهی میکردم تمامی سنگینی حرفی که به طرف زدم رو روی پشتم احساس کردم خیلی بد بود🙃🙂

خدارو شکر 

راحت بخواب 

میدونی کلی هستن تو دنیاکه  کار اشتباه میکنن آنقدر پرو هستن که میدونن اشتباه میکنن ولی تو فکر نیستن...

مطمئنم شما خیلی بنده خوبی هستی چون تو فکری که هیچکس ازت اذیت نشه و باور داشته باش خدا شما رو بخشیده 

فقط بدون خیلی بد بود خیلی وقتی داشتم معذرت خواهی میکردم تمامی سنگینی حرفی که به طرف زدم رو روی پشتم ...

بعضی اوقات تو عصبانیت کنترل حرفامون دست خودمون نیست  چه کنیم انسانیم  هممون مثل هم یکی کمتر یکی بیشتر ولی آدم های مثل شما کم هستن که زود پشیمون بشن و بتونن غرورشون رو بزارن کنار و عذر بخوان 

شبتون آروم خدانگهدار

شب خوبی داشته باشی ابجی قشنگم 

بابت حرف ها و صحبت های خیلی قشنگت ممنونم

ثل یک روانشناس واقعا صحبت میکنی دمت گرم❤️😊

میشه بگی چی گفتی ؟

ببین گلم شما معذرت خواستی 

دیگ ادامه دارش نکن و خودتو ببخش 

به زندگیت ادامه بده 

مراقب باش از عذاب وجدانی که داری سواستفاده نشه مخصوصا اگر طرف مقابلت جنس مخالفت هستند