2777
2789
عنوان

بنظرتون اعتماد به نفس ربطی به قیافه داره❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 39 پست
روابط اجتماعی اش چطوره ؟

اونجوری نیست که با پسرا راحت باشه باهاشون ارتباط برقرار کنه اتفاقا کم رو و خجالتیه

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینستا نرو خیلی تاثیر گذاره

اینستا که دو ماهه حذف کردم بخاطر همین تاثیر مخربش

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

داره مثلا خانمای بالای سی سال چشم آبی خیلی اعتماد بنفس کاذبی دارن😁

من اصلا ندیدم چشم آبی ۳۰ ساله 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

شاید الکی میگه پیشنهاد داره

نه پیاماشونم نشون داده بهم که چجوری کشته مردشن

اونجوری نیست که با پسرا راحت باشه باهاشون ارتباط برقرار کنه اتفاقا کم رو و خجالتیه

بالاخره باید یک پوئنی داشت 

قیافه 

روابط خوب 

هیچ کدوم اینها نباشه چطور ممکنه ؟

مثلا غیر اجتماعی از جمع فراری و چهره هم نداشته باشی خیلی عجیبه حقیقتش 

اینستا که دو ماهه حذف کردم بخاطر همین تاثیر مخربش

افرین من حذف نکردم ولی نمیرم، میرفتم انقدرررر که طرف میومد میگفت پوست منو ببین چقدر خوبه !من از یه محصول استفاده کردم تو دوماه پوستمو شیشه ای کردم، کلمه محصولو کامنت کن ، بعی میگیری یه کرم دست ساز مضخرفو میده ۱۰ ملیون،  که کرم و میخری نه دیگه اون اعتماد به نفس قبلو داری🙄🫤

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
چرا مگه اهل کجایی

من باید بپرسم اهل کجایین 

چشم آبی توجهان خیییلی کمیابه 

احتمال اینکه ی پدرومادر بچشون چشم آبی بشه فقط ۳ درصده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست