2777
2789
عنوان

خونه تکونی رو از کی شروع میکنید مادمازلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 149 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی عزیزم روح پدرتون شاد ولی سعی کنید کنار بیاید با غصه شما روح پدر عزیزتون هم آزرده میشه براش فاتحه ...

ممنون عزیزم 💔😔

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

منم امروز دست ب کارشدم اخه دوشنبه مهمون دارم خیلی اعصابم خرابه از یه شهر دیگه میان اصلا دوس ندارم

چرا دوست نداری خوبه که 

من چند روز چند روز مهمون خونم میمونه خیلی کیف داره باهم برید بیرون گردش خرید

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

خونم همیشه مرتب و تمیزه 

مگه همون اسفند یه تمیزکاری کنم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
هرماه تمیز میکنم تا نیازی ب خونه تکونی فصلی نداشته باشم

یعنی تمیزکاری اساسی؟

من سالی 3 یا چهار بار خونه تکونی دارم اگر این هورمونای کوفتی اجازه بدن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پارسال از دی شروع کردم تا اسفند سه بار دیگه خونه تکونی کردم فایده نداره همون اسفند میکنم

آره دقیقا 

دو روز خونه مرتبه سر سوم روز دوباره باید شروع کنی

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چرا دوست نداری خوبه که من چند روز چند روز مهمون خونم میمونه خیلی کیف داره باهم برید بیرون گردش خرید

نه اخه وفتش نیست بچه هام امتحان دارن همسرم ماموریته نمیرسم بعد مهمون تامهمون داریم این مهمون ارزش پذیرایی واحترام نداره ازاین ناراحتم تازه وقتی میان چون راهشون دوره میخوان چندروز بمونن تا شوهرم ازماموریت برگرده ای خدا چقد عذاب اوره

آره دقیقا دو روز خونه مرتبه سر سوم روز دوباره باید شروع کنی

اره یخچال اتاق کابینتا چندین بار تمیز کردم حموم دسشوی ک هفته ای دوباره اصن چ خونه تکونی باشه نباشه 

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹