2777
2789
عنوان

امشب مراسم خاستگاری بود سوتی دادم🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3562 بازدید | 105 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولا از سمت پدر داماد باید شروع میکردی در ثانی تو بلد نبودی مادرت و خواهرتم بلد نبودن ! نباید چای بر ...

میگه اشاره کردم تو سرت پایین بود گفتم خب بهم میگفتی گفت زشته میگن حتما خودش بلد نمی دونه خب مادر من من واقعا نمیدونمم😂🤦‍♀️

خندم گرف😂😂

تازه کلا پشت به اقایون اومدم طرف خانوما همونطوری دور زدم که باز پشت به اقایون شم برم نبینم شون .. اووف چکاری بود من کردم رفتن ها سه ماه بعد دوباره اومدن ، شوهرم می‌گفت گفتم یه بار دیگه بیام ببینم چکار میکنه ،این دفعه خودش و مامانش تنها اومدن منم دیگه استرسی نداشتم ، ولی هر چی سوال پرسید همه رو گفتم نمیدونم باز خراب کردم ،ولی خب با چند بار اومدن و رفتن دیگه اوکی شد آخرش 

21 سالمه 🤦‍♀️😂

اسی تاپیک قبلت گفتی 17 ساله اته. خداییش کارتم مثل هفده ساله هاست. البته ی چی بگم من سنم بالاست ولی یاد ندارم تو مراسم خواستگاری چایی اورده باشم همیشه برادرم میاره

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
نپرس خواهر سن اسی رو بعلاوه پنج کن . پوووف

یک سال عید من شونزده سالم بود نماینده مجلس یهو اومد خونه امون. همه رفتن نشستن چایی دم کردن و اوردنش افتاد گردن من. چایی نگو ببخشید جیش الاغ بگو بعدم که اوردم جلوش بخدا انگار پرت کردم😂😂😂😂بعد رفتنش کلی دعوام کردن منم گفتم میخاستی خودتون چایی دم کنید و بیارید

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی