منو دوست پسرم خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی من یکبارازدواج کردم جداشدم بچه دارم اونم باوجود بچه حاضرنیست باهام ازدواج کنه تاپیک قبلی همه گفتن این رابطه اشتباه تووابسته میشی وقتی تهی نداره به چه درد میخوره گفته تاوقتی مورد ازدواج پیش بیادباهم باشیم حالا میخوام کات کنم دارم میمیرم حالا به نظرتون باهاش تموم کنم یانه ؟مگه همه دخترا برای ازدواج باکسی دوست میشن نمیشه برای سرگرمی وقت گذروندن فعلا باهاش باشم ؟تواین مدت خیلیا آمدن سمتم ولی هیچکدوم نشد خسته ام ازاین همه جدایی 💔😭 دیگه اگه تموم بشه نمیخوام توهیچ رابطه ای برم تارسمی بیان خواستگاری چیکارکنم به نظرتون تموم کنم ؟
کجا برم دنبال یکی که منو بخواد؟ از رابطه های الکی خسته ام دیگه نمیخوام توهیچ رابطه ای برم توفضای مجا ...
گلم قرار نیست ک تو دونبال پسر بری که. قسمت باشه وکسی که عاشقت باشه پیداش میشه انقدر صبر کن برای پیدا کردن کسی ک واقعا تورو بخواد ولی یک دقیقه هم واسه کسی ک تورو نمیخواد صبر نکن . درد تنهایی خیلی بهتر از درد دوست داشته نشانه.تنها خوابیدن بهتر اینکه با کسی بخوابی که فکرش پیش یکی دیگس. انقدر صبر کن ک اونی گ لایقته بیاد. تمرکزت روی خودت بزار نه پسر و عشق رو خودت هدفات کار کن بخواد عشق پیش بیاد میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بس بابا فقط تیکه الکی میپرونی مگه من چندسالمه ۲۶سال حق ندارم چون ی بچه یکساله دارم مادرم دیگه عاشق بشم کسی رو دوست داشته باشم مجدد ازدواج کنم من رفتم تورابطه برای آشنایی بیشتر که ازدواج کنیم ولی طرف میگه بچه رو بده باباش بعد که من نمیتونم ازبچه ام بگذرم انگار من اولین نفرم بعد جدایی با کسی رفتم تورابطه