2777
2789
عنوان

توروقران بیاید بگید بااین اقا رابطه رو تموم کنم خسته ام ازجدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
کجا برم دنبال یکی که منو بخواد؟ از رابطه های الکی خسته ام دیگه نمیخوام توهیچ رابطه ای برم توفضای مجا ...

گلم قرار نیست ک تو دونبال پسر بری که. قسمت باشه وکسی که عاشقت باشه پیداش میشه انقدر صبر کن برای پیدا کردن کسی ک واقعا تورو بخواد ولی یک دقیقه هم واسه کسی ک تورو نمیخواد صبر نکن . درد تنهایی خیلی بهتر از درد دوست داشته نشانه.تنها خوابیدن بهتر اینکه با کسی بخوابی که فکرش پیش یکی دیگس.  انقدر صبر کن ک اونی گ لایقته بیاد. تمرکزت روی خودت بزار نه پسر و عشق رو خودت هدفات کار کن بخواد عشق پیش بیاد میاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشنوید از مادری که دوس پسر داره

بس بابا فقط تیکه الکی میپرونی مگه من چندسالمه ۲۶سال حق ندارم چون ی بچه یکساله دارم مادرم دیگه عاشق بشم کسی رو دوست داشته باشم مجدد ازدواج کنم من رفتم تورابطه برای آشنایی بیشتر که ازدواج کنیم ولی طرف میگه بچه رو بده باباش بعد که من نمیتونم ازبچه ام بگذرم انگار من اولین نفرم بعد جدایی با کسی رفتم تورابطه 

دوس دختر دوس پسر اسمش روشه خودتو‌ مظلوم‌نشون نده

اصلا توکی هستی که بخوام مظلوم نشون بدم  ی جوری میگی اسمش روش انگار خیانت کردیم یا هرز پریدیم پس تمام این دخترا و خانمای مجرد با نگاه شما خراب هستن

اصلا توکی هستی که بخوام مظلوم نشون بدم ی جوری میگی اسمش روش انگار خیانت کردیم یا هرز پریدیم پس تمام ...

اگه راضی بودی که تاپیک نمیزدی خودتم میدونی کارت درست نبوده فعلا در فاز انکاری 

شرایط شما با بقیه فرق میکنه کسی که قصدش ازدواج باشه زیر نظر خانواده باهاتون در ارتباطه و اسمشم آشمایی هست نه دوس پسر