2777
2789

منو دوست پسرم خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی من یکبارازدواج کردم جداشدم بچه دارم اونم باوجود بچه حاضرنیست باهام ازدواج کنه تاپیک قبلی همه گفتن این رابطه اشتباه تووابسته میشی وقتی تهی نداره به چه درد میخوره گفته تاوقتی مورد ازدواج پیش بیادباهم باشیم حالا میخوام کات کنم دارم میمیرم  حالا به نظرتون باهاش تموم کنم یانه ؟مگه همه دخترا برای ازدواج باکسی دوست میشن نمیشه برای سرگرمی وقت گذروندن فعلا باهاش باشم ‌؟تواین مدت خیلیا آمدن سمتم ولی هیچکدوم نشد خسته ام ازاین همه جدایی 💔😭 دیگه اگه تموم بشه نمیخوام توهیچ رابطه ای برم تارسمی بیان خواستگاری چیکارکنم به نظرتون تموم کنم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره وقتی با شرایطت اوکی نیست تمومش کن دیگه ام وارد رابطه نشو تا جدی بیان جلو و بخوانت چون وابستگی خیلی بد دردیه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

تموم کن

مرگ یه بار شیونم یه بار 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یعنی چی سرگرمی و وقت گذراندن.چرا روح خودتو زخمی میکنی.این که قرار نیست باهات زندگی کنه.رهاش کن .و روحتو ترمیم کن تا ان شااللله فرد مناسبی رو خدا قسمتت کنه.از لحاظ شرعی هم این کار اشکال داره 

هاخه این چه کاریه...

معلومه تمومش کن . اول خودت رو راحت کن بعد اون

برا چی باید بهت این حرف رو بزنه!؟ ساده ایی

فکر خودشه دیگه کاری هم قلب تو نداره

تو مادری دوست پسر چیه

.خودت رو با بعضی دخترا یکی میدونی!!

وای دیونه ای؟

طرف انقدر پرو میگه تا وقتی ک ازدواج پیش نیومده باهاتم 

مشخصه نه تنها براش مهم نیستی حتی دوستام نداره 

مردی که دوستت داشته باشه با بچه مطلقه هرچی باشی میخوادت  . کم هم نبودن پسرای مجرد ک زن مطلقه با بچه گرفتن ‌. این وابستگی تموم کت برو دونبال یکی که تورو با همه شرایطت بخواد. مردی که نمبخوادتو میخوای چیکار؟!!!!!!

اگه رابطه داری باهاش مطمئن باش بخاطر اون میخوادت از حرفاش مشخصه برات ارزشی قائل نیست! 

هرچی هم بگذره بدتر و بدتر میشه جداییتون اون دخترایی هم که گفتی هیچ کدوم اینجوری وابسته نمیشن که قلبشون به درد بیاد موقع جدایی

اون آسیب نمیبینه اینطوری که میشه حس کرد.تو آسیب میبینی عزیزم از این بلاتکلیفی خودت رو نجات بده اون حاضر نیست شرایط تورو بپذیره پس چرا ادامه بدی؟ فکرمیکنی داری سرگرم میشی درحالیکه هرروز که داری باهاش وقت میگذرونی بیشتر درگیرش میشی ذهنی و روحی و حالت بدتر میشه این وابستگی خیلی بده 

خواهش میکنم خودت رو گول نزن تا خودت راضی کنی که باهاش ادامه بدی.اون که آب پاکی ریخته رو دستت تو هم تمومش کن .ان شالله یه مورد خیلی خوب پیدا میشه برات مگه کم بودن خانمهایی تو شرایط شما که دوباره تونستن ازدواج موفق داشته باشن 

هرچی باشه از این بلاتکلیفی و شکنجه کردن خودت بهتره

این امیدواری مثل سراب می مونه تهش چیزی نیست

وای دیونه ای؟طرف انقدر پرو میگه تا وقتی ک ازدواج پیش نیومده باهاتم مشخصه نه تنها براش مهم نیستی حتی ...

کجا برم دنبال یکی که منو بخواد؟ از رابطه های الکی خسته ام دیگه نمیخوام توهیچ رابطه ای برم توفضای مجازی که همه دروغ میگن فقط میخوام بسپارم بخدا تا خودش قسمت کنه یکی رسمی بیادخواستگاری 

اگه رابطه داری باهاش مطمئن باش بخاطر اون میخوادت از حرفاش مشخصه برات ارزشی قائل نیست! هرچی هم بگذره ...

نه رابطه ای نداریم ولی حرفات درست من زود وابسته میشم