2777
2789
عنوان

سایت دیوار رو باز کردم تمام وجودم پر از ترس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 40 پست
خدا بزرگه عزیزم،بهش توکل کنانشالله بچه ها با سربلندی، عاقبت بخیر بشن زیر سایه مادر زحمتکشی مثل شما

ممنون از دعای قشنگتون

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شاید گاهی دودوتا حتی یکی هم نشه اما گاهی خدا یجوری برا آدم میچینه ک دودوتا میشه صدتا میشه هزار تا 

فقط تلاش و توکل 

آدمی رو میشناسم ک با اون درآمدی ک داره تا چن سال نمیتونست حتی ماشین بخره 

ولی همیشه شکرگزار بود حتی برا بیماری بچش!یبار کفر ب زبون نیاورد ک چرا من

خدا یجوری رسوند واسش الان میگه وقتی می‌شینم حساب میکنم میگم خدا چطوری تو این مدت کم هم خونه هم ماشین خریدم 

خودشونم رو حلال و حرام حساسن 

من شماره یادمه 

شیرازی بودین

سقزی هم می‌فروختین

آره

آهای زود رنج خواستنی من دوستت دارم❤️چشم بد دور عاشق توام فدا مداتم بی برو بیا 😌خیلی وقته رفته دل و جونم واسه چش و ابروت بخدا🤪 _____عاقا جونم برات بگه  😏اونجایی که دیدیم حتی عقابام این رلن😒و تنها موجودی که سینگله روی کره ی زمین مایم😏گفتیم باس کاری کرد😏این چنین شد که تصمیم گرفتیم دم به تله بدیم  و بعد از سالها  گول دو تا چش سیاهشو بخوریم 🫠 بیفتیم تو دام عاشقی😌 و پیمون ببندیم با گردن نگیر ترین 😐موجود روی زمین🫠😂👻❤️

خدا رحمت کنه همسرتون رو

خدا بزرگه بهت برکت میده نگران نباش

خدا خدای همیشه اس ....

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟