2777
2789

اون بنده خدا هزارجور درگیری داره وگرنه خودشم الان خواب بود

شما که تو زندگیش نیستی بدونی از صبح به اون چی گذشته

واقعا تقصیر این ساختمان سازاس که الکی یه چیز رو هم سوار میکنن و تخویل مردم میدن، چرا درست حسابی عایق صوتی نمیکنن که مردم اینقدر صدای همدیگه رو واضح نشنون!

چقدر سر خوشن من این وقت شب فقط آرامش می‌خوام بچم تکلیفش تا الان بمونه من میمیرم

دقیقا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره کار همیشس که تا دیروقت بیدارن حالا به هرنحوی که شده سر و صدا میکنن خدا ازشون نگذره به حق امام حس ...

وای نه توروخدا

اینطور نگو بچه کوچیک دارن مردم 

برو اعتراضتو بهشون بگو

راحت

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

چقدر سر خوشن من این وقت شب فقط آرامش می‌خوام بچم تکلیفش تا الان بمونه من میمیرم

اره بخدا. بچه های ما ساعت نه شب خوابن دیگه اینا تازه مشق مینویسن و صبحا هم زنه جییییغ میکشه که بیدار بشن. نفرینشونم میکنه حتی. یکی نیست بگه به خودت رجوع کن مزخرف خانم کمی کتاب بخون که یاد بگیری کی وقت چیه

دیوار و سقفا چقدر نازک شدن که صدای تکلیف حل کردن هم میاد

ما کلید برق و خاموش روشن میکنیم صدا طبقه پایین میره 😐

صدای پیامک گوشی پایین میره 😐

بقیه چیزا که هیییییچ ... 

اینا همرو جاریم ک طبقه پایینمون هست برام گفت و من تو افق محو شدم😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خوب شما هم شب سرو صدا کنید تا بفهمه چقدر کارشون زشته 😂

بدتر میکنن. یبار زدیم به سقف که ساکت شن زنه هرررچی به دستش میومد پرت میداد روی زمین. شوهرشم بی عرضس زنه هم عوضی

اره کار همیشس که تا دیروقت بیدارن حالا به هرنحوی که شده سر و صدا میکنن خدا ازشون نگذره به حق امام حس ...

من مجردم

ولی پدر و مادرم رو دیدم.

هیچوقت درمورد تربیت بچه و رفتار مادر با فرزندش نظر نده.

تو زندگی خصوصیش نیستی که...

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.