2777
2789
عنوان

با کسی که خیلی کلاس میزاره چجوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 18 پست
وای این همینه بخدا تاره خواهرم داره رو مخ تر

این کلا تو جمع خودشو از بقیه بالاتر میگرفت بالای خونه مینشست پا روی پا و توجه نمیکرد به حرفای آدم سر وگردنشو بالا میگرفت سینه شو جلو میداد و لبخند کریهی روی لبای گشادش بود همیشه.کافی بود یه تیکه طلا بخره تا قشنگ تو چشم ملت نمیکرد ول کن نبود یا یه تیکه لباس یا کاشت ناخون البته طفلی چون خونه پدرش ندیده بود اینطوری شده بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این کلا تو جمع خودشو از بقیه بالاتر میگرفت بالای خونه مینشست پا روی پا و توجه نمیکرد به حرفای آدم سر ...

اووووف اینم دقیقا 

باباش ازین خسیساس 

خرج ایت نکرده این حالا عقده شده 

بخدا سرویسمون کرد 

من روز اول باهاش خیلی خوب بودم ولی دیدم نگاه بالا ب پایین داره میکنه

اووووف اینم دقیقا باباش ازین خسیساس خرج ایت نکرده این حالا عقده شده بخدا سرویسمون کرد من روز اول باه ...

منم خودم خاکیم وساده اهل این نیستم چیزی بخرم چشم همه بکنم.تو تمام مدتی که اون پز طلا میداد من طلاهام تو صندوق چوبی بود واصلا آویزون نمیکردم چون این چیزا کوچیکترین اهمیتی برامن نداره