2777
2789
قربان شما😂❤️وعده ی ازدواجتونو نمیدونم ولی نمیدونم چرا بهتون که فکر میکنم تصور حرم امام رضا میاد تو ...

سلام عزیزم

منم۱سوال بپرسم؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرچی گفتی درسته دورت بگردم نذر کردم اونجا عقد کنم 🥺🥺🤍کارش کِی درست میشه؟؟؟ میره پزشکی میخونه یا ش ...

خداروشکر😅

احساس میکنم گره و مشکلی که ایشون دارن و شما ازش حرف میرن بعد از شروع زندگی مشترک حل میشه

به نظرم پزشکی نمیرن و سراغ یه شغل دیگه میرن

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

خداروشکر😅احساس میکنم گره و مشکلی که ایشون دارن و شما ازش حرف میرن بعد از شروع زندگی مشترک حل میشهبه ...

میشه در مورد آینده شغلی منم بگی لطفا؟ 

هم خودم و هم کسی که دوسش دارم🙄❤️

بنظرت ازدواجم فامیلیه یا با غریبه🤭😂

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

خداروشکر😅احساس میکنم گره و مشکلی که ایشون دارن و شما ازش حرف میرن بعد از شروع زندگی مشترک حل میشهبه ...

سلام عزیزم خوبین ؟ 

دیشب که ازتون سوال پرسیدم راجب ازدواجم ،ویژگی هایی که برای همسر ایندم گفتین تقریبا ویژیگی های کراشم بود 

میشه یه چیزی از همسر ایندم بگین که بفهمم همون کراشم هست یا نه؟ مثلا تعداد خواهر برادرش یا ظاهر و قیافش یا هرچیزی حس میکنین ؟ ممنونم 😍

میشه در مورد آینده شغلی منم بگی لطفا؟ هم خودم و هم کسی که دوسش دارم🙄❤️بنظرت ازدواجم فامیلیه یا با غ ...

احساس میکنم شغلی که در اینده دارین یه ازمون ورودی سخت داره مول حقوق و وکالت یا فرهنگیان یا ازمون نظام مهندسب که در نهایت با موفقیت ازش عبور میکنین

خودتون هم احساس میکنم با فردی در اشناییتون ازدواج میکنید که اونقدری هم اشنای نزدیکی بهتون نمیشه و دوران دوستی پنهانی ای داشته میشید

احساس میکنم مادر ایشون شدیدا از رابطه و ازدواجتون ابراز رضایت میکنن

در کل حس خوبی میکیرم نسبت به وصلتی که قراره داشته باشین چون یه شادی خیلی بزرگو برای شما اهالی خونه و فامیلاتون حس میکنم

احساس میکنم شما هم زیر زیرکی یه همچین فردی رو علاقه مند هستین نسبت بهش

احساس میکنم شغلی که در اینده دارین یه ازمون ورودی سخت داره مول حقوق و وکالت یا فرهنگیان یا ازمون نظا ...

فدای تو بشم منننننن😍😍😍

دارم برای فرهنگیان میخونم الاااان

در مورد ازدواجمم که گفتی فامیلیه.. 

با یکی از فامیلای دورمون تو رابطه بودم.. 

مامانش منو خیلی دوسداره😅

یه مدتیم من با پسرش حرف زدما ولی نمیدونم چیشد سرچیزای الکی کات کردیم🥺🤕

ولی من هنوز عمیقا دوسش دارم :) 

- چہ باک از باد؟ریشہ در خاک دارم من!🌱'

سلام عزیزم خوبین ؟ دیشب که ازتون سوال پرسیدم راجب ازدواجم ،ویژگی هایی که برای همسر ایندم گفتین تقریب ...

سلام 

در مورد همسرتون میتونم بگم احساس میکنم یه خواهر کوچیک تر دارن که رابطه ی صمیمانه ای باهم دارن و شما هم خواهرشونم خیلی دوست داشته میشید و رابطتتون خوب خواهد بود

البته ممکنه تعداد خواهر برادراشون فرق کنه ولی من حس صمیمیت زیاد ازشون گرفتم

احساس میکنم خصوصیت اون اقا هم قراره اینجوری باشه که ساده ان و بی شیله پیله و از دروغ گویی و فریب کاری بی زارن و همچنین از تجمل گرایی و تبرج هم زیاد خوششون نمیاد 

فدای تو بشم منننننن😍😍😍دارم برای فرهنگیان میخونم الااااندر مورد ازدواجمم که گفتی فامیلیه.. با یکی ...

من انرژی خوب از رابطتتون میگیرم و احساس میکنم با واقع کنار میاین و هر دو قدر همو میدونید و متوجه میشید چه ترکیب خوبی هستید کنار هم و چقدر میتونین بساز باشین

راستش خودمم دارم از حس شیشمم شک میکنم بعضی وقتا سر یه سری افراد خیلی قوی میکنه شانستون رو شما خوب کار کرد😂

من انرژی خوب از رابطتتون میگیرم و احساس میکنم با واقع کنار میاین و هر دو قدر همو میدونید و متوجه میش ...

سلام عزیزم میشه بگی مشکلات مالی من کی حل میشه.چک برگشتی دارم و خیلی نگرانم .

سلام در مورد همسرتون میتونم بگم احساس میکنم یه خواهر کوچیک تر دارن که رابطه ی صمیمانه ای باهم دارن و ...

راستش دیشب هم نگفتین من با کراشم ازدواج میکنم یا نه 

فقط گفته بودین دغدغش کارشه و مهمه براش که من حس کردم شاید کراشمو میگین ، الان هم چیزی متوجه نشدم که خودشه یا نه 🥲

میشه واضح بگین با کراشم ازدواج میکنم یا نه ؟ و اون نسبت به من چه حسی داره ؟