2777
2789
خواهش میکنم عزیزم❤️ببین فعلا یه حدسایی اینجوری میزنم که از یکی خوشت میاد که اون به این حدی که تو اون ...

جون مامانت به من ج بده 🥲🤍

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بله با ابلفضل ازدواج میکنیدایشون شما رو خانم بالغ و فهمیده و همچنین شادابی میدونن

بیا من دهنت رو ماچ کنم که خیلی عزیزی🥲🤣🤍

یه وعده میتونی برای ازدواجمون بگی؟

چه خصوصیاتی داره ؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیا من دهنت رو ماچ کنم که خیلی عزیزی🥲🤣🤍یه وعده میتونی برای ازدواجمون بگی؟چه خصوصیاتی داره ؟

قربان شما😂❤️

وعده ی ازدواجتونو نمیدونم ولی نمیدونم چرا بهتون که فکر میکنم تصور حرم امام رضا میاد تو ذهنم شاید عقدتون یه محرمیتتون تو حرم امام رضا برگذار بشه

ایشونم ادمی خواهند بود که از لحاظ اعتقادی و اجتماعی کاملا با خانواده ی شما برابر هستن

خانوادتون از ازدواجتون استقبال میکنن به خصوص پدرتون خیلی حساب رو ایشون قراره باز بکنن

ادم معتمد و مسئولیت پذیر و مستقلی محسوب میشن

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

تو رو خدا منو بگوحمید دوستم داره؟ماشینم فروش میره؟

حس خوبی نسبت به حمید نمیگیرم نمیتونم تشخیص بدم دوستتون داره یا نه

احساس میکنم ذهنشون سر مسائل دیگه ای درگیره و اونقدذی اولویت و مهم براشون نیستین که بخوان بهتون فکر کنن

ولی ممکنه در اینده بهتون فکر کنن و اگه فکر کنن شما رو ادمی متفاوت از باقی ادمایی که دیدن تفکیک میکنن

ماشینتون احساس میکنم به فروش نمیره

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

قربان شما😂❤️وعده ی ازدواجتونو نمیدونم ولی نمیدونم چرا بهتون که فکر میکنم تصور حرم امام رضا میاد تو ...

هرچی گفتی درسته دورت بگردم 

نذر کردم اونجا عقد کنم 🥺🥺🤍

کارش کِی درست میشه؟؟؟ میره پزشکی میخونه یا شغل جدید دیگه ایی؟