2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به احتمال زیاد بلهتلاشت کمهالبته من حس شیشمی نیستم ممکنه اشتباه بگم

حس پارتنرم بهم چیه

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

برگرده هم تو دیگه زیاد دوسش نداریاحتمالش کمه برگردهشایدم حسم اشتباست نمیدونم

۵ ماه نیومده به نظرت برمیگرده؟

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

دوست داره ولی خونوادشو هم دوست دارهدو دله

خصوصیات منم میگی گلم

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

خصوصیات منم میگی گلم

حساس بعضی وقتا بیخیال یکمی مودی،ظاهرا خودت رو شاد نشون میدی ولی در واقع از درون غمگینی

شایدم دلیلش خاطرات بدی ک از گذشته داری

نا امیدی ولی هنوزم تلاش میکنی شرایطتت بهتر بشه

کاربری دوستم فعلا دست منه
چیزی حس نکردم واقعا پارتنر داری؟

اره دارم عزیزم

حساس بعضی وقتا بیخیال یکمی مودی،ظاهرا خودت رو شاد نشون میدی ولی در واقع از درون غمگینیشایدم دلیلش خا ...

دقیقا همش درسته

راجع به شغل اینده ام چی احساس میکنی

دوسش داری؟یا بی اعتمادی نسبت بهش؟

دوسش دارم و اعتماد دارم بهش

کسی است بااجازه اسی

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره