2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور اشنا میشیم؟وعده ازدوجم کی هست؟

نحوه ی اشناییتون اینجوریه که با یکی از افراد نزدیک ایشون توی یه درگیری مثل دعوا سو تفاهم یا تصادف اشنا میشین

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

نحوه ی اشناییتون اینجوریه که با یکی از افراد نزدیک ایشون توی یه درگیری مثل دعوا سو تفاهم یا تصادف اش ...

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟عزیزم میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

نحوه ی اشناییتون اینجوریه که با یکی از افراد نزدیک ایشون توی یه درگیری مثل دعوا سو تفاهم یا تصادف اش ...

همشهری خودم هست؟یا شهری که درس میخونم؟ یا ..

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

میشه منم بگی؟

رابطمون مثل قبل میشه؟ و چقدر دوستم داره

میشه بگی حست نسبت بهش چیه خصوصیاتشم میگی

حرف اول اسمش ا هستش

احمد بهتون فکر میکنه ولی ادمی نیست که به دردتون بخورهدر حال حاضر کسی به شما به طور جدی فکر نمیکنهازد ...

من الان سرکارم درسمم تموم شده 

احمد هنوز حرص میخوره ک رابطمونو تموم کردم؟

چند وقت دیگ ازدواج میکنم منظورم از ازدواج با عشق اینه ک با طرف اشنا میشیم وارد رابط

ه میشیم بعد ب ازدواج ختم میشه؟

مشخصات شخصی ک باش ازدواج میکنم رو بگو

منو نگفتیییییییپیمان حسش به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟رابطشون چجوریه

پیمان به کمند حس داره منتهی تو سک و دو دلیه کمی و پیمان فعلا تو شرایط مناسبی برای ثبات یافتن نیست و فعلا به رابطه به کمند و پیشنهاد و اینا فکر نمیکنه

ولی اگه رابطه ای سورت بگیره خیلی شیرین و حمایتگرایانه قراره پیش بره

پیمان به کمند حس داره منتهی تو سک و دو دلیه کمی و پیمان فعلا تو شرایط مناسبی برای ثبات یافتن نیست و ...

مننن🥺

میشه بگی امیرعلی اصلا دوسم داره یا روم حس داره؟

وارد رابطه نیسیم

مننن🥺میشه بگی امیرعلی اصلا دوسم داره یا روم حس داره؟وارد رابطه نیسیم

امیر علی به شما حس داره و اگه با خودش و احساسش کنار بیاد رابطتتون قوی و به ازدواج ختم میشه

پیمان به کمند حس داره منتهی تو سک و دو دلیه کمی و پیمان فعلا تو شرایط مناسبی برای ثبات یافتن نیست و ...

درست گفتی عزیزمم چون دوستشم گفت مشکل داره دیگ سر اون نمیاد میتونی حس کنی مشکل و دو دلیش از چیه؟