2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم رقیب عشقی ای درکار نیست یا اگه باشه در استانه ی فروپاچی و جداییهمیگم که همه چیز به رفتار خود ...

عزیزم برا منم میگی قربونت برم نیایش به مرور زمان عاشق تره ؛پارتنرش میشه؟! متولد چه ماهیم

این ازدواج در ابتدا با کمی دو دلی همراهه ولی بعدش میفهمین بهترین مردی هست که میتونستین پیدا کنیدیه ح ...

چطور اشنا میشیم؟

وعده ازدوجم کی هست؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
منم میگید بهم میرسیم کی ؟؟کی میبینیم همو ؟؟؟

احساس میکنم یه رابطه ی عاشقانه دارید با پسری که اهل تیر یا اذره 

خیلی همدیگه رو دوست دارید و یازگاری دارین با هم دیگه

در اخر بهم میرسید فقط کمی فراز و نشیب سر راهتون وجود داره که با صبر و حوصله به عالی ترین نحوه طی میشه

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

ملاقاتش میکنی و براش مهمی فقط احساس میکنم اگه خانوادت زیاد از رابطتت بو ببرن حمایت نکنن و اعتماد ندا ...

میشه بهم بگی امیرعلی دوسم داره یا روم حس داره اصن؟

وارد رابطه نیستیم 

ممنون میشممم

اره تا دو یا سه وعده دیگه حس میکنم

میشه لطغا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

عزیزم برا منم میگی قربونت برم نیایش به مرور زمان عاشق تره ؛پارتنرش میشه؟! متولد چه ماهیم

بله

احساس میکنم یا مردادی هستین یا اردیبهشتی یا مهری

احساس میکنم یه رابطه ی عاشقانه دارید با پسری که اهل تیر یا اذره خیلی همدیگه رو دوست دارید و یازگاری ...

منو نگفتییییییی

پیمان حسش به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟رابطشون چجوریه

احمد هنوز بهم فکر میکنه؟کسی درحال حاضر منو دوست داره؟کی ازدواج میکنم؟ازدواجم باعشقه؟

احمد بهتون فکر میکنه ولی ادمی نیست که به دردتون بخوره

در حال حاضر کسی به شما به طور جدی فکر نمیکنه

ازدواجتون بعد از ثبات بافتن تو کارتون با درستون اتفاق می افته

ازدواجتون از مرحله ی دلبستگی و دوست داشتن عادی اغاز میشه و در زمان زندگی مشترک  عشق اصلی رو درک میکنین