2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکنه م در اینده دوستم دتشته باشه وبراش مهم باشم؟ملاقاتش میکنم ؟تا کی باخمیم ؟

ملاقاتش میکنی و براش مهمی فقط احساس میکنم اگه خانوادت زیاد از رابطتت بو ببرن حمایت نکنن و اعتماد نداشته باشن بهت پایداری رابطه تا وقتی ادامه داره که خانوادتون زیاد توش دخالت نداشته باشن

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

جفتتون با هم به این نتیجه میرسین

میشه لطفا بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

حمید ممکنه در اینده توجهش بهت جلب بشه و بهت علاقه مند باشه اگه کمی تو رفتارت و روابط اجتماعیت محتاطا ...

ویی🥲🥺

میشه بگی که حمید چه حسی بهم داره؟ خوشش میاد ازم یا به ازدواج باهام فکر میکنه؟

ینی رقیب عشقی پوچه و فقط یه شایعه‌ست؟

جفتتون با هم به این نتیجه میرسین

به نظرت کی ازدواج میکنم ازدواج باعشق هست یا نه؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
میشه لطفا بگی چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

با ادمی که فکرشو نمیکنید و پیش بینی نمیکنید رابطه ی احساسی بر قرار میکنین که تهش به ازدواج ختم میشه

با ادمی که فکرشو نمیکنید و پیش بینی نمیکنید رابطه ی احساسی بر قرار میکنین که تهش به ازدواج ختم میشه

ازدواج خوبیه؟ شغل و درامدش خوبه؟ اخلاقش خوبه؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

ویی🥲🥺میشه بگی که حمید چه حسی بهم داره؟ خوشش میاد ازم یا به ازدواج باهام فکر میکنه؟ینی رقیب عشقی پو ...

به نظرم رقیب عشقی ای درکار نیست یا اگه باشه در استانه ی فروپاچی و جداییه

میگم که همه چیز به رفتار خودتون بستگی داره احساس میکنم حمید از دخترایی شبیه به شما زیاد خوششون نمیاد(توهین نیست گلم دارم میگم تایپشون نیستین)

تقریبا ویژگیای کراشمو گفتین میشه یه چیزی از همسر ایندم بگین ببینم همین کراشم هست یا نه؟

رابطمون سنتی پیش میره یا دوستی ؟

به نظرت کی ازدواج میکنم ازدواج باعشق هست یا نه؟

این ازدواج در ابتدا با کمی دو دلی همراهه ولی بعدش میفهمین بهترین مردی هست که میتونستین پیدا کنید

یه حسی بهم میگه اون فرد رشتش معماریه