2777
2789
حس م نسبت من چی هست؟هدفش از رابطه چیه؟

هدفش از رابطه پایدار کردنشه ولی شکست میخوره و در نهایت میفهمین سو تفاهم و نایازگاری زیادی با هم دارین

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

صورت گرد چشای قهوای رنگ لب نازک صورت گلیاز این نازنازیا بد اخلاق😂

فقط صورت گلی درس بود 😂

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خودتی ینی اتفاقات بروز نمیدی روحیه شوخی داری قلب مهربونی داری و از یکی بنظرم از اعماق قلبت متنفر ...

درسته مرسی😍

به نظرت حال روحم خوب میشه؟ دوباره میتونم به زندگی برگردم؟ زندگی که تو ذهنم ساختم میتونم به واقعیت تبدیل کنم؟

هدفش از رابطه پایدار کردنشه ولی شکست میخوره و در نهایت میفهمین سو تفاهم و نایازگاری زیادی با هم داری ...

بلاخره یه عشق واقعی تو زندگی پیدا میکنم؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
هدفش از رابطه پایدار کردنشه ولی شکست میخوره و در نهایت میفهمین سو تفاهم و نایازگاری زیادی با هم داری ...

اون با من نداره یا من با اون؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بازمم خوبه ذهنم دگ نمیکشه اخه کلی ادم کردم تو ذهنم

حس م نسبت من چی هست؟

هدفش از رابطه چیه؟

اینجوری میتونم بگم که از احساستون نسبت به خودش خبر ندارهادمیه که فعلا بیشترین دغدغه ی ذهنش کسب و کار ...

تقریبا ویژگیای کراشمو دارین میگین میشه یه چیزی از همسر ایندم بگین ببینم همین کراشم هست یا نه؟

رابطمون سنتی پیش میره یا دوستی ؟

بهم بگو که حمید دوسم داره؟ اونم بهم فکر میکنه؟ و اینکه بر رقیب عشقیم پیروز میشم.

حمید ممکنه در اینده توجهش بهت جلب بشه و بهت علاقه مند باشه اگه کمی تو رفتارت و روابط اجتماعیت محتاطانه تر عمل کنی

اصولا ادم فوضولی نیستی 

یه فردی در نزدیکتون حس میکنم به نام ریحانه که انرژی خوبی ازش میگیرم

رقیب عشقی اونجوری که شما جدیش گرفتید وجود نداره ذهنتونو انرژیتونم نذارید پای فکر کردن رو رقیب عشقی

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…