2777
2789
جواب منو ندادی بگو لطفا 🥲راجبم چی حس میکنی ؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ‌؟ باهاش ازدواج میکنم ؟

احساس میکنم ادمی هستید که در کل ادم ساده و بی شیله پیله ای محسوب میشید ازین رو خیلیا شما رو ادم رو مخی میدونن 

ادمی هستید که حرفای جالبی میزنید و تفکر جالبی دارید کشی که مجذوب شما میشه بیشتر از هر چیزی مجذوب افکار و طریقه ی صحبت کردنتون میشه

احساس میکنم ادم پر حرفی در مواقع خاص هستین که اگه یکم از پر حرفیتون کم بشه فردی که دوستش دارین مجذوبتون میشه جون احتمالا از دخترای ساکت بیشتر خوشش میاد

و احساس میکنم ادمی هستید که به پذیرش اختیاج دارین تت با درگیری های ذهنی ای که از گذشته براتون هست کنار بیاید

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیایش علی رو دوست داره؟نیایش با علی میمونه؟نیایش متولد چه ماهیه؟؟

اول بگم نیایش خیلی لجبازه😂😂😂علی نیلیش دوست داره نیایش حسش دو گانست بیار دوست داره یه بار پشیمونه 

شاید خرداد یا اسفند

خدا کنه ان شاالله ازدواج دخترم کی و خصوصیات طرف چ

احساس میکنم دخترتون با یه پسر خوب و مهجوب و معقول دوست هستن

دخترتون اصولا ادم ساکتیه و نسبتا درونگرا و با هر کسی هم سخن نمیشه

همسرشون به مرد قد بلند و حامی از خانواده ی نسبتا مدرن هستن

گاه زخمی که به پا داشته ام زیر و بم های زمین را به من آموخته است…

احساس میکنم ادمی هستید که در کل ادم ساده و بی شیله پیله ای محسوب میشید ازین رو خیلیا شما رو ادم رو م ...

تقرییا درسته ممنونم جواب دادین 🌼

به نظرتون در نهایت با کراشم ازدواج میکنم یا نه؟

شغل و مشخصات همسرم چیه؟ یا زمان و نحوه اشناییمون؟

احساس میکنم دخترتون با یه پسر خوب و مهجوب و معقول دوست هستندخترتون اصولا ادم ساکتیه و نسبتا درونگرا ...

خصوصیاتشو  درست گفتی گلم نمیدونم دوستیشو  شاید هم دانشگاهیش باشه؟