2777
2789
عنوان

من علاقه ای به مادرشدن ندارم و این باعث عذاب وجدانم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😒اگ بدونی چ نعمتیه ....ینی بچه بیاری باخودت میگی چجوری قبل بچه زندگی میکردم  اصن زندگی قبل اون سوتفاهم بود ....همه بچه دارن زندگی خوبی هم دارن تازه با بچه خوشبختریم  مادر بودن یه چیز دیگه اس حسیه ک باهیچی قابل وصف نیس بعدشم ماهایی ک بچه داریم از تفریح و زندگی گذشتیم خیر 😶😐اینقد بچه اوردن رو ترسناک نکنید والا بزرگترین نعمته قشنگترین هدیه ایه ک خدا میتونه ب یع زن بده .....

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜

منم مثل شمام دقیقا، همسرم عاشق بچه ست و مطمئنم بابای خوبی میشه فعلا نمیدونم چیکار کنم، همش عذاب وجدان دارم که من اندازه ی اون ذوق ندارم

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
منم دوست ندارم و نیاوردم به دلایل بسیار و راضیم هستم

منم نیاوردم و کلا پرونده بچه دارشدن رو بستم.و راضیم و دلایل زیادی هم دارم واسه نیاوردنش.پشیمونم نیستم 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

خب به دنیا نیار، مخصوصا اگه از ۲۶ رد شدی، یعنی شخصیتت دیگه ثابت شده.

من هم یک بچه به زور دیگران آوردم (سنم کم بود) هر چند دوستش دارم اما خب اگه عقب می رفتم بچه نمیاوردم. 

مادر بودن مثل شمع بودنه و دیگران رو گرم میکنی و خودت آب میشی و می میری. 

امروز کُلی وقت گذاشتم روی بچم مخصوصاً که وقت امتحاناست؛ و از پول درآوردن و پیشرفت خودم گذشتم و الان هم سردرد دارم.

عذاب وجدان نداشته باش. انتخاب درستُ کن یا به سرنوشت من دچار میشی. 

ردم واقعاً 

همسرت چطور راضی شده

اوایل راضی نبود یه دونه میخواست، ولی شرایط بچه داشتنو نداشتیم  اونجوری که خودمون دلمون میخواست و اعصابمون واقعا داغون بود ،الان متوجه شده اصرار من به بچه نداشتن چقدر به نفع هر دومون و اون بچه بوده که به دنیا نیومد

مادر شدن نسخه ي همه نيست

اگه به من بود شايد بچه دار نميشدم ولي به اصرار همسرم اوردم

خيلي هم دوستش دارم

ولي واقعا با اومدن بچه از لحاظ روحي و جسمي پيرتر و ضعيف تر ميشه ادم 

و نياز به از خود گذشتگي داره

اينكه تا صبح بيدار باشي كه يه بچه رو اروم كني برا يكي ممكنه لذت باشه برا يكي ديگه ذلت

من ترجيح ميدادم تايمم برا خودم باشه تا اينكه دائم به يكي ديگه سرويس بدم تا بزرگ شه

میخواستم‌بدونم کسی بوده مثل من که بعدا دلش بچه بخواد

الان صد نفر میان میگن آره ماام نمیخواستیم فلان بودیم ولی آوردیم بچه خیلی شیرینه و فلان (به دروغ) 

آخه قشنگم چرا خودتو تحت فشار بزاری بچه آوردن یه انتخابه نه یه هدف یا یه اجبار 

ازدواج هم همینجوریه

فقط یه فرق های ریزی داره

اگه بچه بیاری یعنی هرر مسؤلیتی که بچه داره قبول کردی و در ازاش مسؤلی که قبل بچه دار شدن باید بهش فکر کنی و قبول کنی (بحث یه انسانه که در ازاش مسؤلی) 

ولی ازدواج فقط به خودت مربوطه که چیکار کنی چیکار نکنی

من نمیگم بچه بده خیلیم خوبه ولی زور که نیست قرارم نیست همه شبیه هم باشن یکی واقعا خوشش میاد مسؤلیتاشم قبول میکنه یکیم واقعا خوشش نمیاد

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

😒اگ بدونی چ نعمتیه ....ینی بچه بیاری باخودت میگی چجوری قبل بچه زندگی میکردم اصن زندگی قبل اون سوتف ...

من ته دلم حالم از دردسر بچه داشتن بهم میخوره

از ونگ ونگش زر زر کردنش 

نمیتونم بخاطر شب بیدار بمونم انقدر مسئولیت پذیر نیستم که از یک سالگیش بشینم درست آموزشش بدم حوصله اشو ندارم والد باید سواد تربیت بچه رو داشته باشه

دوست ندارم مثل بعضی از مادرا باشم که زاییدن نه با فرزندشون درست رفتار میکنند نه بهشون تربیت درست یاد دادن

من اعتقاد دارم هر زن و شوهری قبل از آوردن بچه باید خوب درموردش فکرکنن تمام جوانب رو بسنجن.بچه فقط به دنیا آوردنش نیست خیلی مسائل دیگه هست که باید توجه بشه بهش.مخصوصا مخصوصا درست تربیت کردن و آینده ی اون بچه .اینا خیلی مهمترن.من و شوهرم خوب درمورد همه چیزش فکرکردیم و هردو باهم به توافق رسيديم که نیاوردن اون بچه بزرگترين لطف اولا در حق اون بچه دوما برای خودمونه.وقتی میدونیم که نمیتونیم یه زندگی خوب و آینده ی روشن به اون بچه بدیم چرا بياريمش و بدبختش کنیم.

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...