2777
2789

اول اینکه این درمورد خواهرمه 

دختر ۲۲ سالشه دانشجو پزشکی چهرشم معمولی رو به خوبه در حدی بوده که چند نفر عاشق بشن ،هیکلشم خیلی رو فرمه ولی قدش۱۶۲هست وضع مالی باباشم خوبه باباش ماشین سنگین داره و باغ و.. در این حد هست

پسر ۲۸سالشه 

مهندس نفته ،فعلا حقوقش خیلی بالا نیست در حد ۲۰ و یک ماشین معمولی داره خونه هم نداره ولی بعداً بیشتر میشه ،دو هفته می‌ره سرکار دو هفته هم خونه 

قیافش هم خوبه و قدشم بلنده ۱۸۵ هست 

باباشم نظامی بوده بازنشسته شده 

حالا به نظر شما این دونفر هم کفو هستن یا کدوم سرتره؟

می‌دونم اخلاق و .. هم مهمه حالا چون سنتی هست درمورد این نظر بدین

خب این دوهفته ک خونه نیست خیلی سخته وسردی پیش میاد شایدم خیانت

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شرکت نفتیا ک وضع شون توپه. 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

از نظر مالی دختره سرتره ولی خب اینکه گفتی پسره جای پیشرفت داره خوبه و اینکه اخلاقش خوب باشه شرایطش خ ...

آها فقط خواهرم فکر می‌کنه چون بالای پسره کارمند بوده از ما بالاترع؟

آخه بابام درسته درآمدش بالاس ولی جامعه دید خوبی ندارم به راننده ماشین سنگین

آها فقط خواهرم فکر می‌کنه چون بالای پسره کارمند بوده از ما بالاترع؟آخه بابام درسته درآمدش بالاس ولی ...

نه عزیزم اصلا ربطی نداره پدر شما چند برابر پدر پسره درآمد داره و شغل هم ملاک شخصیت نیست. اتفاقا من چند مورد راننده ماشین سنگین دیدم خیلی باکلاس و با شخصیتن