2777
2789
عنوان

نتیجه ای ک از کشف مطلب و دعای هفت شب گرفتم🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 82 پست

من انجامش دادم  روز دوم ب نیت ازدواج 

منتها اون شخص دیدم ولی از پشت قیافه ش ندیدم 😂 😂 

ینی چی کی گفته تعریف نکن تعبیر ندارع همش اینا انرژی منفی 

اتفاقا خابی ک دید باید در جواب اون شخص ک خاب دیده بگید ایشالله که خیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ابجی برا یکی تعریف کردم ینی چقد تغییر میکنه؟ برم توبه کنمم😭😭اون آقا ک براش تعریف کردم حتی پسره رو ...

فدات بشم ناراحت نشو

من گفتم ممکنه نگفتم قطعا

به خیلی چیزا بستگی داره برای یه نفر تعریف کردی اینجا هزار نفر میبینن

مردا شعور تعبیرخواب ندارن چیزی نمیشه خخخخ

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
چیو ببینیم من متوجه نمیشم

جواب سوالتو نشون میدن تو خواب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
فدات بشم ناراحت نشومن گفتم ممکنه نگفتم قطعابه خیلی چیزا بستگی داره برای یه نفر تعریف کردی اینجا هزار ...

راستش اون آدم حتی منو هم ندیده ینی مجازیه ..

سعی میکنم یه کاری کنم یادش بره اونم گفت ک انشالله بهش میرسی و اینا 

بنظرت واقعا تعبیره؟ وای اگه تعبیرش این باشه من خیلی خوشحال میشم چون تعبیر خیلی خیلی واضح بود درست خود جواب رو دادن بهم

ینی توهم نزدم؟ 

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

واقعا میشه؟من هیچ وقت این باور نکردمبعد باید ادم خیلی مذهبی باشی که این اتفاق واست بیفته؟

چیو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط ب نیت اینکه آیا اون شخص برای من میشه یا ن خوندم.و بازم دارم جستجو میکنم ک ببینم تعبیر نصف روز ...

من الان ی مشکل دارم باید نیت کنم ببینم مشکلم حل میشه یا نه بعد تا ۷روز این ۶تا سوره قبل از خواب بخونم درسته ؟؟؟

واقعا میشه؟من هیچ وقت این باور نکردمبعد باید ادم خیلی مذهبی باشی که این اتفاق واست بیفته؟

نه 

من آدم نماز خونی نیستم ولی قرآن گوش میدم بعضی وقتا و با خدا قهر نکن من مدت زیادی بود با خدا قهر کرده بودم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من الان ی مشکل دارم باید نیت کنم ببینم مشکلم حل میشه یا نه بعد تا ۷روز این ۶تا سوره قبل از خواب بخون ...

اره سعی کن بعد خوندن بخوابی 

راستش من وضو هم گرفتم محض احتیاط‌

راستش اون آدم حتی منو هم ندیده ینی مجازیه ..سعی میکنم یه کاری کنم یادش بره اونم گفت ک انشالله بهش می ...

من تاحاالا تجربه نکردم چون دوست ندارم اینده رو بدونم

ولی ان شاالله که تعبیرش دقیق باشه

برای اطمینان دوست داشتی بازم تکرار کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تاحاالا تجربه نکردم چون دوست ندارم اینده رو بدونمولی ان شاالله که تعبیرش دقیق باشهبرای اطمینان دو ...

برای من واجب بود چون میخاستم بفهمم ک لازمه اون فرد رو فراموش کنم یا ن

چون خیلی درگیرش شده بودم