2777
2789

وقتی ب عشقم رسبدم وقتی پست منو گذاشت تو دست عشقم همون لحظه از پیشم پر کشید و رفت عقد کردم نبود عروسی کردم نبود جهاز خریدم خونمو چیدم نبود هی کیرفتم التماسش میکردم میگفتم مامان توروخدا من بلد نیستم پاشو اما بیدار نشد اما الان نزدیک زایمانمه خیلی ترسیدم کارام مونده مامان ب خدا الان دیگه از پسش بر نمیام خیلی میترسم مامان چرا هیچی دلتو ب رحم نمیاره مامان من چجوری بچه داری کنم مگه همیشه نمیگفتی من دست پاچلفتی ام مگه نمیگفتی بااین اخلاقت هیچکس باهات زندگی نمیکنه خب پس چرا ولم کردی مامان مگه عاشق نوزاد و بچه نبودی خب بیا دیگه چرا من بااین وضعم هی باید بیام دم خونت مگه نمیبینی چقدر سختمه  

خدا رحتمشون کنه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی گلم هیچی نمیتونم بگم جز اینکه خدا بهت صبر و آرامش بده 

مادرشوهرم خودم ۳ ماه پیش از پیشمون رفت درحالی که خواهر شوهرم ۶ ماهه باردار بود و الان دیگه نزدیکای زایمانشه 🙂

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

وای عزیزم گریم گرفت خدا رحمتشون کنه 🥲🥲

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خدارحمت کنه مادرتون رو

هشت ساله بابا ندارم امروز ی دل سیر گریه کردم وگفتم دلتنگتم چقدرسخته نبود پدرومادر  

بابام تابود هر روز بهم زنگ میزد اماهشت ساله بی خبرم ازش وهر روز که می‌گذرد دلتنگتر

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خدارحمت کنه مادرتون روهشت ساله بابا ندارم امروز ی دل سیر گریه کردم وگفتم دلتنگتم چقدرسخته نبود پدروم ...

آره والا من هم نزدیک سه ساله بابام فوت کرده

اصلا خودم یه وقتایی میمونم چطور تونستم نبودش رو تحمل کنم؟؟!

آره والا من هم نزدیک سه ساله بابام فوت کردهاصلا خودم یه وقتایی میمونم چطور تونستم نبودش رو تحمل کنم؟ ...

دیگه مجبوری خودمون روزدیم ب بیخیالی وگرنه اگه بخوام بهش فکرکنم دیوانه میشم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
دیگه مجبوری خودمون روزدیم ب بیخیالی وگرنه اگه بخوام بهش فکرکنم دیوانه میشم

منم همینم فقط هر سال منتظر برنامه ی زندگی پس از زندگی در ماه رمضان هستم تا کمی آرامش بگیرم و برام یادآوری بشه که قطعا روح وجود داره...