2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمان نداره هیچ وقت خوب نمیشه

یسری شامپو و پماد هست برای کنترلش

ولی توصیه من اینه تا جایی که میشه پماد هاش رو استفاده نکنین چون کورتون دارن یا مصرفش رو محدود کنین

البته تا جایی که خیلی اذیت نشین اگر شدیده که طبق دستور پزشک استفاده کنین داروهارو

دارو ساختنی بهم داد دکتر خوب شد؛تو زانوهام آرنجم و کف دستم داشتم؛الان فقط کف دستم مونده یه قسمتش انگار پوستش مرده خوب نمیشه هر چیم دکتر رفتم فایده نداشت

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

دارو ساختنی بهم داد دکتر خوب شد؛تو زانوهام آرنجم و کف دستم داشتم؛الان فقط کف دستم مونده یه قسمتش انگ ...

من ازبچگی داشتم‌ شکم سر زانو ی مدت خوب شد چندساله پیش باز عود کرددولی کم بوود اینسری خیلی بیشتر توناحیه سرم چندجاشویدفعه درگیرکرده 

درمان نداره هیچ وقت خوب نمیشهیسری شامپو و پماد هست برای کنترلشولی توصیه من اینه تا جایی که میشه پماد ...

بخاطر رماتیسم روزانه چقدر دارم کورتون مصرف میکمم

من ازبچگی داشتم‌ شکم سر زانو ی مدت خوب شد چندساله پیش باز عود کرددولی کم بوود اینسری خیلی بیشتر تونا ...

من در حدی بود که یه قسمت از موهام ریخت ولی با داروی دکتر خوب شد خداروشکر

درمان پذیر نیست کلا الان هر چند وقت یه بار تو سرم خیلی کم میزنه زود رفع میشه

در کل ارتباط مستقیمی با وضعیت اعصاب و تغذیه داره

شامپونمیزنید؟حالم خیلی بده😔

یه شامپو هم دکتر داده بود الان اسمشو یادم نیست

عزیزم درکت میکنم من الان بدترین جا باقی مونده کف دستم هی هر کیم میرسه میگه چرا دکتر نمیری انگار خودم بلد نیستم ولی چه میشه کرد دیگه باهاش میسازم 

یه شامپو هم دکتر داده بود الان اسمشو یادم نیستعزیزم درکت میکنم من الان بدترین جا باقی مونده کف دستم ...

اره خیلی بده زمان نوجونیم سرم درگیرشد چقدرشورع وزخم بعد یکی ازناخونام کلا جمع شد انگار له شده چه روزایی داشتم الان باز دارن برمیگردن