2777
2789

کمک حسابدار،داییم کارکاه داشت،وحسابدارش خانم بود،چون تو محیط مردونه معذب نباشه،ازم خواست برم کنارش دبیرستانی بودم،تابستون رفتم،حقوقشم وزارت کاری بهم داد،خوشم اومد وماندگار شدم تو کار مالی،وخداروشکر تاتهش رفتم😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مشاور بهداشت یه رستوران بودم

هفته ای سه روز میرفتم فقط سر میزدم نکاتو میگفتم نهایت یکی دو ساعت بودم ،ماهی ۳۵۰ هزار تومن میگرفتم سال ۹۱

اون زمان کارآموز مرکز بهداشت بودم 

با حقوق اولم رفتم آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم

البته قبل ترش تو انتشارات دانشگاه کمک میکردم جزوه هامو و کارای دانشگاهمو رایگان انجام میدادم

چی شده بود که میگی پرحاشیه؟

دختر عمم هم توی یه فروشگاه دیگه صندوق دار بود! وقتی با هم صحبت میکردیم درمورد محل کارمون،تازه میفهمیدم چه باندو باند بازی ئی توی فروشگاه ما به راهه! مخصوصا که توی فروشگاه ما حقوق بر اساس پورسانت بود و برای پورسانت بیشتر بعضیا هر کاری میکردن. از زیرآب زنی بگیر تا پا دادن به مردهای فروشگاه برای اینکه کمک کنن پورسانتشون بره بالا.

کلا هم آدماش به دو گروه تقسیم میشدن: یکی گروهی که توی تیم حسابدارمون بودن یکی گروهی که توی تیم سرکارگرا بودن! حسابدارمون با سرکارگرا خیلی با هم چپ بودن!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم