2777
2789
عنوان

امشب زده به سرم لباس همسرم رو بوکنم ولی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 113201 بازدید | 903 پست
میشه بپرسم با اولین کلونو فهمیدن سرطان داره؟

نه گلم من همسرم اصلا به کلونو نرسید شکم درد شدید داشت یه مدت بعد هر چی میرفت دکتر میگفتن کروناس دیگه یه روز حالش خیلی بد شد یه دکتر تشخیص داد انسداد روده سریع بردن اتاق عمل اونجا دیدن توده بوده دیگه توده دادن پاتولوژی گفتن سرطان هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخ روله روله😭😭از خدا میخوام به دل خودتو بچت ارامش بده عزیزم و روح همسرت شاد باشه

مچکرم عزیزم فداتشم💕

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اخی عزیزم، یاد خودم افتادم خدا بهت صبر بده🙏🏻

شماهمازدست دادین؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ولی بنظر من بوش کن بعدش هم گریه کن سبک میشی دلتنگیت کمتر میشه

گریه کنم باید کل اهالی خونه بیدارشن باید این وقت شب راهی بیمارستان شم که ازهمونه که میترسم💔

امشب خیلی گریه کردم احساس کردم بزرگترین غم دنیا رو دلمه ولی تاپیک شما حالم بدتر کرد فقط از خدا صبر و یه زندگی پربرکت و با عزت براتون آرزو میکنم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .