2777
2789
عنوان

تجربه تلخ خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 6158 بازدید | 230 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=367073161]محلش نذار عزیز اینا دیوانه هستن وگرنه با این حال و روز دل شما چه وقت دفاع از دین گ ...

من اینقدر حالم بده که برنمیگردم ببینم پست قبلی چی گفتم که مث انشا تکرار نکنم اونو و بتونم یه متن خوب بدون تکرار بنویسم.چرا شما فکر نمیکنی که من این موضوع نسخوار ذهنی منه که همش تکرارش میکنم؟!میگم چرا از هیچی نمیترسید چرا عذاب وجدان نداشت؟!و اینکه شما میگید آدمو خسته میکنه تکرار من،بنظرم کاربرا اینقدر درک دارن که موضوع تاپیک منو بخونن و بدونن که من مطالب علمی شرح نمیدم یا اینکه رمان تعریف نمیکنم که بدونم کجا چی گفتم و حواسم باشه که بقیه رو خسته نکنم و یک چیز خوب شرح بدم.و در آخر اینکه امیدوارم حال بنده رو درک میکردین نه اینکه طرف مقابلو ناراحت کنید

بله همسرم منکه کلی قربون صدقه میرفت میگفت عاشقتمو کلی کارای دیگه😭😭ولی باور میکنی میگم نکنه همه اون ...

نه اونا رو واقعی گفته 

ولی مرد هوس باز معتقده که فقط عاشق زنشه و بقیه رو صرفا واسه هوس میخواد

نه اونا رو واقعی گفته ولی مرد هوس باز معتقده که فقط عاشق زنشه و بقیه رو صرفا واسه هوس میخواد

چه اعتقادات مزخرفی اگه این اعتقاداتو قبول دارن پس باید متقابلا هم قبول کنن

البته که ما نمیتونیم همچین بشیم 

چه اعتقادات مزخرفی اگه این اعتقاداتو قبول دارن پس باید متقابلا هم قبول کننالبته که ما نمیتونیم همچین ...

اخه ماها اونجایی که اونا بزرگ. شدن بزرگ نشدیم عزیزم

وگرنه خیانت کردن که کاری نداره

نه اونا رو واقعی گفته ولی مرد هوس باز معتقده که فقط عاشق زنشه و بقیه رو صرفا واسه هوس میخواد

وقتی خیانت میبینی،هرچیزیم که راست بوده باشه برات دروغ میشه هرچیزیم که بدون شک باشه برات طوری مشکوک بنظرم میرسه که نگو💔