2777
2789
دکتر میرسه به دادت ۱۵۰ ویزیت و نهایت ۲۰۰ دارو ها میشه پاشو برو

چقدر امضات حق بود🥲

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

رفتم هزار بار رفتم پیش چنتا دکتر از قرص از آمپول از هرچی بگی امتحان کنم خوب نمیشم که نمیشم خسته شدم ...

دقیقا منم سه ماهه امشب میگفتم کاش بمیرم خسته شدم از این داروهذ

ازما چه مانده غیر از آرزو❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حنا بدون رنگ و سرکه سفید رو با هم قاطی کن تا به غلظت شبیه ماست برسه. بعد برو حمام به سرتاسر واژن بمالش. بزار یساعت بمونه. درد و سوزش زیاد داره ولی تا یساعت بعد نشورش. بعد بشور و بیا بیرون.  هفته‌ ای یکبار انجام بده.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

یکی اینجا یه پیشنهاد داده بود گفته بود اگر زیاد عفونت میشی هفته ای یه بار تو لگن ۱ لیتر آب و یه لیوان سرکه سفید و ۱ قاشق نمک بریز و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه توش بشین عفونت ها ی رحم میریزن بیرون 

دکتر خوب طب سنتی میشناسی معرفی کنی؟

من قم هستم گلم.. ولی اگر شهرتون از شاگردهای دکتر تبریزیان هست میتونی مراجعه کنی.. حتی آن لاین هم جواب میده. ولی مطمئن بشو که طبابتش تحت  نظر دکتر تبریزیان باشه

یکی اینجا یه پیشنهاد داده بود گفته بود اگر زیاد عفونت میشی هفته ای یه بار تو لگن ۱ لیتر آب و یه لیوا ...

آره گلم..منم این درمان رو شنیدم.. ولی تعداد دفعات و زمانش رو حتما باید رعایت کرد.. تحت نظر دکتر سنتی باشه خیبیلی بهتره

طریقه مصرفم میگی

ببین یکیشو رو آتیش نگه دار دود که کرد دامن پات کن وایستا نیم خیز روش خیلی نزدیک نشی که بسوزی از دور دود بده دامن دود میپیچه هی بلند شو هی بشین خوب خوب میشی 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

باعث تنبلی تخمدان میشه

من خودم استفاده نکردم ولی اتفاقا خود عفونت باعث تنبلی تخمدان میشه من خودم تنبلی دارم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍