2777
2789
عنوان

موندم با این آدم ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 54 پست
قصد ازدواج نداری . میخوای ادامه تحصیل بدی و حالا حالا ها پدرت اجازه نمی‌ده ازدواج کنی کم کم هم رابطه ...

اره ...کم کم سرد شیم

پدرم فوت کرده🥲

نظرت چیه بگم مامانم رابطه رو فهمیده و دعوام کرده و میگ کات کن.

بعد ب مامانم زنگ میزنه مامانم هم بهش بگه ن و اونجوری تموم کنیم

اسیبش کمتر نیست؟

دقیقا چون من خیلی ارومم ولی خانوادشون جنگهبگم سنم کمه ایندفعه گفتم میترسم از ازدواج ناراحت شد گفت من ...

همین ناراحت شدن ایشون و عجله ش یه نشونه است! 

تا عید چه خبره مگه؟!!!

دو نفر باید با همدیگه برنامه ازدواج شون رو بچینن. اگه یکی بگه میترسم، دو دلم باید اینو حلش کنن نه که قهر کنن.

شما بگو خانواده م نمیزارن تو این سن ازدواج کنم. خودمم قصدش رو ندارم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یگو اره تکلیفم معلوم نیست بعدم چرا از پیش خودش گفته عید عروسی میکنخ چون مشکل روان داره افسرده هم هست ...

دلم براش میسوزه ...خیلی مهربونه

امیدوارم کاری دست خودش نده

چقد برام گل گرفت🥲

اره ...کم کم سرد شیمپدرم فوت کرده🥲نظرت چیه بگم مامانم رابطه رو فهمیده و دعوام کرده و میگ کات کن.بعد ...

خدا رحمتشون کنه. خودت ببین کدومش بهتره. بگو مامانم شک کرده کمتر بهش زنگ بزن کمتر پیام بده خودتو کمرنگ کن بعدم تیر خلاص بزن

دلم براش میسوزه ...خیلی مهربونهامیدوارم کاری دست خودش ندهچقد برام گل گرفت🥲

دلت برا خودت بسوزه این بشر زندگی واست جهنم میکنه محبت دیده ارومه دختر  واسه امتحان گیر بده بهش ناسازگاری کن ببین چکار میکنه بیا بهم بگو 

به نظرم هرچه زودتر ازش فاصله بگیر ،شماهنوز سنی نداری آینده تو تباه نکن،یه جوری ازش فاصله بگیر تا برا ...

دلم براش میسوزه😔

از یطرف نمیخام با همچین آدمی باشم.حس میکنم ضعیفه 

برا فرار از خانواده ب من پناه آورده

میگ جونش ب من بسته ست

همین ناراحت شدن ایشون و عجله ش یه نشونه است! تا عید چه خبره مگه؟!!!دو نفر باید با همدیگه برنامه ازدو ...

بعد نمیگه چرا تو این پنج شیش ماه اینک نمیگفتی؟

اخه خودمم خیلی مشتاق بودم الان ب این نتیجه ها رسیدم 

اره همش نشونه ست 

دلت برا خودت بسوزه این بشر زندگی واست جهنم میکنه محبت دیده ارومه دختر واسه امتحان گیر بده بهش ناساز ...

ینی میگی بداخلاقی میکنه؟

هروقت عصبی شه سعی میکنه سکوت کنه

مشکل اینجاست بداخلاقی بلد نیستم لعنتی 

ینی میگی بداخلاقی میکنه؟هروقت عصبی شه سعی میکنه سکوت کنهمشکل اینجاست بداخلاقی بلد نیستم لعنتی

بد اخلاقی بلد نیستی که مونده سر ناسازگاری لردار ببین وحشی نمیشه

اگ واقعا میخای پاش واستی ببرش تراپی

بعد نمیگه چرا تو این پنج شیش ماه اینک نمیگفتی؟اخه خودمم خیلی مشتاق بودم الان ب این نتیجه ها رسیدم ار ...

چرا میگه

ناراحت هم میشه

شاید دلش هم بشکنه

اما چیزی که مشخصه شما الان اصلا دقت ازدواجت نیست، تازه اول راهی. ایشونم آدمی نیست که دل شما رو لرزونده باشه.

هرچی‌زودتر بنده خدا رو روشن کن که این رابطه به ازدواج ختم نمیشه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
بد اخلاقی بلد نیستی که مونده سر ناسازگاری لردار ببین وحشی نمیشهاگ واقعا میخای پاش واستی ببرش تراپی

مثلا چجوری ناسازگاری کنم؟فوشش بدم؟

تو این چند ماه حتی ی دعوا هم نکردیما

ن نمیخام ازدواج کنم🙃