2777
2789
عنوان

موندم با این آدم ازدواج کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 54 پست
سنت بهونه کن بگو میخام رو کارم تمرکز کنم این کیس اکی واست نیست حرومت میکنه فقط فقط بخاطر مشکلات خانو ...

دقیقا چون من خیلی ارومم ولی خانوادشون جنگه

بگم سنم کمه 

ایندفعه گفتم میترسم از ازدواج ناراحت شد گفت من ب همه گفتم عید عروسی میکنم تو هنوز تکلیفت با خودت معلوم نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین سیگار بهانه خوبی برا رد کردنش هست؟خب فوقش دروغ میگه ترک کردم

ببین بعضی ها هستن خود خانم هم میکشه و اصلا ملاک شون اینه شوهرشون سیگار بکشه!

اگر واقعا برات آزار دهنده هست بهش بگو من نمیتونم با شک و شبهه زندگی کنم و خوشم نمیاد و ....

همین سیگار بهانه خوبی برا رد کردنش هست؟خب فوقش دروغ میگه ترک کردم

قصد ازدواج نداری . میخوای ادامه تحصیل بدی و حالا حالا ها پدرت اجازه نمی‌ده ازدواج کنی کم کم هم رابطه رو سرد کن که بتونید جدا بشید بدون اسیب

دقیقا چون من خیلی ارومم ولی خانوادشون جنگهبگم سنم کمه ایندفعه گفتم میترسم از ازدواج ناراحت شد گفت من ...

یگو اره تکلیفم معلوم نیست بعدم چرا از پیش خودش گفته عید عروسی میکنخ چون مشکل روان داره افسرده هم هست این بشر تراپی نیاز داره  دوباره میگم خودت حرومش نکن

ببین ناسازگاری با خانواده داره . یعنی چی ؟ یعنی اینکه یا پسره یا خانواده مشکل دارن که تو نمیتونی ناد ...

دقیقا

میگ باباش خیلی حرف میزنه گیر میده .باباش گدا گشنه ست.میگ ی قند میخورم گیر میده ک چرا 

نمیدونم والا 

بعدم اگر نمیخوای باهاش ازدواج کنی و اینقدر دو دلی لطفا رابطه رو تمومش کنچ لزومی داره بودن در یک رابط ...

خب موندم چجوری تموم کنم ک بهش آسیب نرسه

خیلی حساس و زودرنجه .روحیه ضعیفی داره حس میکنم.

میگ عاشقمه و اگ نباشم اونم نبست

من تحت فشارم واقن

دقیقامیگ باباش خیلی حرف میزنه گیر میده .باباش گدا گشنه ست.میگ ی قند میخورم گیر میده ک چرا نمیدونم وا ...

همه چیزو باور نکن . احتمال داره خیلی چیزا رو نگه بهت . مثلا باباهه به چیز دیگه ای گیر میده این اینجوری میگه . در ضمن هیچ پدری سر این چیزا بحث نمیکنه اگر هم بکنه پس ازدواج با این خانواده منتفیه

ببین بعضی ها هستن خود خانم هم میکشه و اصلا ملاک شون اینه شوهرشون سیگار بکشه!اگر واقعا برات آزار دهند ...

بعد میگ چرا تو این شیش ماه چیزی نگفتی

بعد من میمونم چی بگم

من خوشم نمیاد خانوادم هم اگ بفهمه ک واویلا

واقعا نه میگ ترک میکنم ولی نمیدونمتازه خیلیم لاغره ممکنه از سیگار باشه؟

به نظرم هرچه زودتر ازش فاصله بگیر ،شماهنوز سنی نداری آینده تو تباه نکن،یه جوری ازش فاصله بگیر تا برات شر نشه

خب موندم چجوری تموم کنم ک بهش آسیب نرسهخیلی حساس و زودرنجه .روحیه ضعیفی داره حس میکنم.میگ عاشقمه و ا ...

تو بهش علاقه ای نداری؟ 

هرجور تموم کنی بهش آسیب می‌رسانی 

حداقلش اینه که ازش ایراد نگیر ک مثلا بگی چون وضع مالیت خوب نیست جدا بشیم یا چون فلان مشکل داری...

بگو من قصد ازدواج ندارم یا مثلا میخوام برم ادامه تحصیل بدم شرایط ازدواج ندارم