2777
2789
عنوان

بعضی دخترا عقل ندارن با مردی که پانزده سال بزرگتره ازدواج میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 105 پست
کلا بگیم سن ی عدده. بنطرم اشتباهه باید گفت طرف باید خودشو بشناسع ببینه با کی دارع ازدواج میکنه فرصت ...

بله قبل ازدواج حتما نسبت بهم شناخت داشتع باشن و حتما حتما مشاوره برن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درباره کی صحبت میکنی؟؟؟من؟؟؟عکر کنم اشتباه گرفتی من تا به الان همچین تاپیکی نزدم قشنگم

عه جدی ؟ شرمنده آخه اونم اسم کاربریش گلبهار بود فکر کردم اونی 😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

دقیقا اینو موافقم باهاتون منم از تاپبک این خانم ناراحت شدم چون شوهر منم ۱۵سال ازم بزرگترن

ایشون لحن بیانشون خوب نبوده میتونم حق بدم ب شما

شکر خدا شما خوشبختید ولی دلیل نمیشه همه اینجور باشن بعضیا بدون شناخت هول هولکی ازدواج میکنن حتی سنین پایین هول هولکی هم دیده شده

دقیقا اینو موافقم باهاتون منم از تاپبک این خانم ناراحت شدم چون شوهر منم ۱۵سال ازم بزرگترن

خیلی عذر میخوام‌انشالله شما خوشبخت بشین

منظور من دوستم بود که به هوای یه چیزای دیگه با مرد ۱۵ سال بزرگتر ازدواج کرد اما تو ۲۵ سالگی نصف موهاش سفید شده

چشماتو باز کن تا ببینیمن ک اصلا حوصله پسر بچه ها رو ندارمهر روز سر خانوادشون بحث دارنهنوز از شیر نگر ...

نامزدم ۲۶ سالشه و کاملا مستقل و باشخصیت راضی ام از انتخابم خداروشکر هر دو به قول شما بچه ایم عشق میکنیم کنار هم.پدر دارم نیاز به ی همراه و همبازی داشتم(:

بنده فقط تو نی نی سایت دیدم مباهات می کنند به شوهر سن بالا داشتن!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

چشماتو باز کن تا ببینیمن ک اصلا حوصله پسر بچه ها رو ندارمهر روز سر خانوادشون بحث دارنهنوز از شیر نگر ...

پسر ۲۹ ،۳۰ سال پسر بچه است؟؟

اون ویژگی هایی که شما گفتی ممکنه تو مرد ۵۰ ساله هم دیده بشه

برگی به عقله نه به سال عزیزم

بله بنظرم سن مهم نبست مهم اینه که ادم درک شعور داشته باشه

بله ولی احتمال اینک ب سنین بالا برسن درک و شعورشون بیشتر میشه یا هم سنا خودشو ازدواج کنن خیلی موفق ترند تا با دختر۱۵سال

اینجا چند مورد پیدا شده میگن راضی هستیم با اختلاف سنی زیاد ک درصد کمی هستن تو نسل جدید

وگرنه قدیم تا دلت بخواد خوشبخت زیاد هس الان نسل داره‌عوض میشع و عواقب سنین بالا میتونید در آینده مشاهده کرد

ایشون لحن بیانشون خوب نبوده میتونم حق بدم ب شماشکر خدا شما خوشبختید ولی دلیل نمیشه همه اینجور باشن ب ...

بعله لحن خوبی نبود

باید ببینن با کی میسازن و جفت و جورن بعدش ازدواج کنن 

قبل ازدواج باید چشماتو وا کنی بعدش چشماتو ببندی 

اما بیشتریا اینطور نیستن قبلش میبندن بعدش تاره باز میکنن میبنن چه خبره

من بچه نیستماااولی عقایدی داره که زن ستیزانس وگرنه قبول میکردم

۲۳سال کمه برای ۳۸ سال بچه حساب میشه 

تو اوج جوونی هستی 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

پسر ۲۹ ،۳۰ سال پسر بچه است؟؟اون ویژگی هایی که شما گفتی ممکنه تو مرد ۵۰ ساله هم دیده بشهبرگی به عقله ...

مختاری هر جور دوست داری فکر کنی

زیر ۳۰ سال هنوز ی چیزایی رو درک نکردن