2777
2789
عنوان

بعضی دخترا عقل ندارن با مردی که پانزده سال بزرگتره ازدواج میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 105 پست

یکی از علت های دیگش هم ممکنه این باشه که از پسرای جوون قطع امید کردن که اهل ازدواج و این حرفا نیستن تعداد زیادی شون و واسه همین رفتن سمت سن بالاها

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ جامعه اماری اختلاف سنی زیاد کمتر پیش میاد ب تفاهم برسن و تو زندگی به مشکل جدی نخورنولی سنایی ...

دقیقا ی مدت پیش مطرح شد که کمترین میزان اختلاف بین زوجین با اختلاف سنی کمه

اینایی که این موضوع رد می کنند فقط دارند خودشونو گول می زنند وگرنه چیزی ک عیان است چ حاجت به بیان است

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اسی خدارو شکر که دیگه از اون کاربری که دربارش هی تاپیک میزاشتی که خیانت میکنه و هی میترکیدی سرش کشیدی بیرون 🤣🤣

دیگه خودت فهمیدی ادامه بدی فاتحه کاربری خوندست😂

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

بخاطر فرهنگ و فقر مالی این مدل دخترا با مرد سن بالا ازدواج می کنند انگار ی جورایی دنبال حمایت شدنن ن ...

والا برعکسه

به قول تو باید افسرده و داغون شده باشن ولی همیشه جوونتر نشون میدن

برعکس کسایی اختلاف سنیشون کمه شکسته ترن

دقیقا ی مدت پیش مطرح شد که کمترین میزان اختلاف بین زوجین با اختلاف سنی کمهاینایی که این موضوع رد می ...

چشماتو باز کن تا ببینی

من ک اصلا حوصله پسر بچه ها رو ندارم

هر روز سر خانوادشون بحث دارن

هنوز از شیر نگرفتشنون دنبال زن میگردن

ازدواج تضمین نداره با کسی که ازدواج میکنید باید درک و شعور بالایی داشته باشه و طرف مقابلش درک کنه و ...

کلا بگیم سن ی عدده. بنطرم اشتباهه باید گفت طرف باید خودشو بشناسع ببینه با کی دارع ازدواج میکنه فرصت شناخت ب هم بدن میبینیی بعضیا ۱ماهه نشده فوری ازدواج میکنن بدون اینک طرف مقابلو بشناسند معمولا اوناییک سنشون کمه فرصت شناخت دارن وگرنه مرد ۳۵ساله فوری عجله داره ازدولح کنه فرصت شناخت نمیخواد و احتمال طلاق زیادترع باید فرصت شناخت ب هم بدن تا احتمال طلاق کاهش پیدا کنه

چشماتو باز کن تا ببینیمن ک اصلا حوصله پسر بچه ها رو ندارمهر روز سر خانوادشون بحث دارنهنوز از شیر نگر ...

دقیقا اینو موافقم باهاتون 

منم از تاپبک این خانم ناراحت شدم چون شوهر منم ۱۵سال ازم بزرگترن

چشماتو باز کن تا ببینیمن ک اصلا حوصله پسر بچه ها رو ندارمهر روز سر خانوادشون بحث دارنهنوز از شیر نگر ...

کلا ادمیک ذاتش وابستع باشه به سن ۳۰یا ۳۴هم برسن همینن

وابستکی چیزیع ک تو ذات ادمه

والا برعکسهبه قول تو باید افسرده و داغون شده باشن ولی همیشه جوونتر نشون میدنبرعکس کسایی اختلاف سنیشو ...

جدی میفرمایید؟

عرض کردم خودتون با این حرفا گول نزنید تو جامعه دقت کنیم می‌بینیم دختران کم سنی که زود ازدواج کردند با پسر سن بالا و به واقع از هم سن و سالاشون خیلی بیشتر نشون میدن چون مردی که پا به سن گذاشته دیگه ذوق و شوق و حوصله بچه بازی نداره و اینطوری دخترا سرکوب میشن

اتفاقا ی خانمی چند روز قبل تاپیک زد و این مسئله عنوان کرد که همسرش سن بالاس و مشکلات از این دست

طرف همسر میخواد نه بابا!

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اسی خدارو شکر که دیگه از اون کاربری که دربارش هی تاپیک میزاشتی که خیانت میکنه و هی میترکیدی سرش کشید ...

درباره کی صحبت میکنی؟؟؟من؟؟؟

عکر کنم اشتباه گرفتی من تا به الان همچین تاپیکی نزدم قشنگم